O2e

Hur får man gratis musik blandning programvara

Med en allmän tillgång till digital teknik, kan vem som helst med en dator skapa låtar i några minuter i en hemmastudio. Däremot kan samla den nödvändiga utrustningen för att skapa musik mixar eller spelar barnets första låt bli kostsamt.

Annat än stora elektronikaffärer eller specialbutiker musik

Annat än stora elektronikaffärer eller specialbutiker musik, är internet det bästa stället att hitta ett stort utbud av musik blandning programvara. Lyckligtvis är mycket av denna programvara tillgängliga online gratis. Vissa musikprogram är inriktad mot professionella musiker eller producenter studio och kräver en hög inlärningskurva. Men det finns långt fler musikproduktion program tillgängliga på nätet för allmänna användare eller nybörjare som bara vill göra digitala mixtapes av sina favoritlåtar eller som vill utforska DJ-stil klubb blandning.

Hur får man gratis musik blandning programvara. Annat än stora elektronikaffärer eller specialbutiker musik.
Hur får man gratis musik blandning programvara. Annat än stora elektronikaffärer eller specialbutiker musik.

Audacity är den mest populära open source musikproduktion programvara som finns tillgänglig på internet. Med Audacity kan ljudet spelas in, redigeras och blandat med andra ljud eller specialeffekter. Det är användarvänlig och tillgänglig för alla PC-och Mac-dator operativsystem. Även Audacity utvecklare inte erbjuder levande teknisk support, skriftlig dokumentation såsom manualer, tutorials, tips och vanliga frågor finns under Hjälp-sektionen på hemsidan. Programmet kan laddas ner gratis på audacity.sourceforge.net .

Cnet s download.com är ett clearinghus för alla typer av öppen källkod och erbjuder ett brett utbud av MP3-och musik blandning program. Alla program är spyware-och virus-fri, och de flesta av programvaran har betygsatt av webbplatsen redaktörer eller granskas av andra användare, som visar sig vara till hjälp för att avgöra vilka program att ladda ner. Några av de mest nedladdade ljudproduktion och inspelningsprogram inkluderar Virtual DJ, Audacity, FL Studio och Magix Music Maker 15. Även om majoriteten av de musikprogram som finns är öppen källkod, fullständiga versioner, vissa är bara testversioner och därmed kan bli föremål för vissa har begränsningar.

Wave Pad Sound Editor är ett gratis ljudproduktion program distribueras av NCH Software. Musikfiler kan spelas in, klippa, kopiera, skivad och sparas i en mängd olika format. Wave Pad innehåller också en intern CD Ripper för att extrahera musik direkt från en CD-skiva i programvaran. The Wave Pad programvara är tillgänglig online på nch.com.au .

Hur får man gratis musik blandning programvara.
Hur får man gratis musik blandning programvara.

Med öppen källkod ljudprogram, kan proffs och nybörjare skapar musik mixar för en mängd olika tillfällen snabbt och enkelt. Välja vilket program att använda för att blanda musik bygger på personliga preferenser och behov produktion, men freeware avsevärt minskar kostnaderna och ökar valmöjligheterna.