O2e

Hur du tar en bra myspace profilbild

Ladda upp en profilbild på din MySpace-sida är en viktig del av hela sociala nätverk erfarenhet. Det möjliggör gamla vänner och kollegor att känna igen och lägga till dig i sina nät. Och om du letar efter nya vänner, kommer en stor profilbild hjälpa avsevärt locka dem ditt nätverk.

Med en stor profil bild är inte alltför svårt

Med en stor profil bild är inte alltför svårt. Allt du behöver är en digitalkamera eller en webbkamera och ett par minuter att ställa in. Här är några tips på saken.

  • Besluta om bilden som du vill förmedla i ditt online-nätverk-konto. Använder du din MySpace-konto för att marknadsföra ditt företag eller karriär? Om ja, bör du överväga att ta ett professionellt utseende profilbild. Många experter hävdar att din avatar faktiskt kan påverka hur potentiella kunder ser dig som ett proffs. Om du visar en bild av dig goofing ut, kanske kunderna ser dig som inkompetent eller oprofessionellt. Å andra sidan, om du använder detta konto för att hitta gamla vänner eller göra nya, överväga att ta en bild visa upp din roliga eller casual sidan. Detta bör förmedla budskapet att du är lättroad och lättillgänglig.
  • Titta på andras profilbild. Gör din forskning och titta på andra profilbilder. Hitta de som du verkligen gillar och försöka ta reda på vad som gjorde bilden lockande för dig. Är det belysning? Är det bakgrundsfärgen används? När du identifiera de delar som lockade dig till en viss persons profil bild, överväga att införliva dessa element i bilden.
  • Ställ in kameran på en plats med god naturlig belysning. Hitta en lämplig plats med bra belysning där du kan ta din bild. Experter föreslår att naturligt ljus är det bästa sättet att belysa din bild, så se till att rummet eller plats som du väljer möjliggör en bra mängd solljus att komma in. Om du arbetar ensam, få ett stativ för att hålla kameran på plats. Om du använder en timer för din kamera, se till att du markerar där du måste stå eller sitta så att du vet var du ska gå så fort du klickar på kameran. Om du inte har en kamera och skulle använda webbkameran på din bärbara eller stationära dator, försöka hålla armarna ut bilden när du klickar på musen eller tangentbordet. Se till att du står inför källan till ditt ljus. Kontrollera om alla dina rekvisita är på plats om du använder någon.
  • Ta flera bilder och ladda upp dem till din dator. Var beredd att spendera några minuter att ta bilder. Prova olika ansiktsuttryck. Ändra dina kläder flera gånger för att se vilken som tar fram färgen på ditt hår och ögon. Om du har tillräckligt bilder tagna, kontrollera hur det ser ut genom att ladda upp dem på din dator.
  • Ändra och ändra storlek på bilden innan du skickar den på din myspace. Starta önskad programvara för foto manipulation och redigering och göra nödvändiga ändringar i bilden som du har valt att använda. Justera ljusstyrka och skärpa. Du kan även förvandla det till en svart och vit foto för att uppnå mer drama. Ändra pixelstorlek på bilden till 170 av 170 eftersom detta är den optimala storleken för uppladdning på MySpace. Och se till att spara filen i JPEG-eller GIF-format när du är nöjd med ändringarna.

Hur du tar en bra myspace profilbild. Besluta om bilden som du vill förmedla i ditt online-nätverk-konto.
Hur du tar en bra myspace profilbild. Besluta om bilden som du vill förmedla i ditt online-nätverk-konto.

Få åtkomst till ditt MySpace-konto och gå till fliken som säger "Lägg till / redigera bilder". Klicka på "Ladda upp foto"-knappen och välj "Browse". Leta efter bilden som du sparade på din stationära eller bärbara dator. Ladda detta och ställa in den som standard bilden. Glöm inte att spara de ändringar du har gjort i ditt konto innan du loggar ut.