O2e

Hur du tar bra bilder av objekt visas på eBay

De säger att en bild ger en tusen ord

De säger att en bild ger en tusen ord. Jo för eBay, kan bilderna vara värda tusentals dollar, det vill säga om du har tagit bra bilder för eBay notering. Bilderna är mer som en förpackning av produkten som säljs på nätet. Utan rätt förpackning, kommer din produkt inte vara intressant och som översätter till svagare försäljning potential.

Ta bra bilder för online-försäljning

Hur du tar bra bilder av objekt visas på eBay. Ställ upp fotograferingen område.
Hur du tar bra bilder av objekt visas på eBay. Ställ upp fotograferingen område.

Ta bra bilder för att sälja via nätet, speciellt på eBay, är en av de viktigaste färdigheter du bör lära som en säljare. Du kan få kunskap genom att helt enkelt bläddra på eBay produktbilder och utvärdera dem. Korrigering av misstag vissa säljare och med de ljusa fotografering idéer från några kommer att vara tillräckligt för att börja lära sig denna färdighet.

Förutom detta bör följande steg hjälper dig också att ta bra bilder av poster som anges på eBay:

1. Få en bra kamera. Det är okej att använda filmkameror, men det kommer att bli en mer tråkiga jobb om du gör. Låna digitalkamera eller använda din mobiltelefons kamera kommer att vara tillräckligt för att ta bra bilder. Så länge det kan ta minst 2 megapixel för bilder, så som redan är okej.

De säger att en bild ger en tusen ord. Markera och redigera.
De säger att en bild ger en tusen ord. Markera och redigera.

2. Ställ upp fotograferingen område. Området bör ha en bra bakgrund. Med bra bakgrund, betyder det något som kommer att göra objektet sticker ut. Det kan vara en vanlig trasa eller baksidan av din dörr. Det bör finnas inget trassel i området, också.

Ta del av belysning samt

Ta del av belysningen också. Din kamera kan ha en blixt men använder det bara skapar fula skuggor. Använda naturligt ljus, som solen, och artificiellt ljus, som din lampskärm, kommer att göra fint.

3. Ordna objekt. Nu, visa objektet på din fotografering område. Du kan lägga till några saker som kommer att försköna bilden som vissa havet stenar om du tar bilder av egna smycken eller några blommor om du kommer att sälja växtbaserade kosttillskott. För kläder, använder plast skyltdocka rekommenderas. Allt som kan försköna hela bilden är mycket uppmuntras så länge det inte kommer att beröva uppmärksamheten från din post.

4. Ta skottet. Ta så många bilder som möjligt. Ta sina olika vinklar och experimentera med olika arrangemang. Du kan välja mellan dessa bilder senare.

5. Markera och redigera. Valde de bästa vinklarna för objektet från de bilder du har tagit ett tag sedan. Det bästa är om du kan visa objektet på olika vinklar och på olika närhet så att potentiella köpare kan ta en närmare titt på ditt objekt.

Redigera bilderna efter att välja

Redigera bilderna efter att välja, det vill säga om bilderna fortfarande behöver redigering. Du kan beskära bilden för att bli av med oönskade röran, kan du justera ljusstyrka och kontrast på objektet för att förbättra bildens färg, och du kan lägga till lite text om du vill betona något. Kontrollera också dina bilder är av acceptabel storlek för eBay.

Nu är du redo att ladda upp dina bra bilder på eBay

Nu är du redo att ladda upp dina bra bilder på eBay. Välj den bästa bilden av ditt objekt som den primära bilden. Den bästa bilden bör vara något som kommer att locka potentiella köpare från att kontrollera din annons notering.