O2e

Hur du ställer in mikrofoner för karaoke

Du har en ny karaoke maskin

Du har en ny karaoke maskin. Eller hyrde du en. Mikrofonerna är inte anslutna ännu och du verkligen vill sjunga. Eller dina gäster är redan på väg till festen. Följ dessa instruktioner för att ställa upp mikrofoner för karaoke. Dessa är enkla steg.

  1. Vet dina villkor. Jacks hänvisar till ¼ tums hål antingen på framsidan, baksidan, eller någonstans annat på karaoke maskin. Du kan ha en karaoke DVD-spelare och uttagen vanligen placerade på framsidan av spelaren med kontroller eller rattar bredvid dem. Dessa ringer styr mikrofonnivå. Kabeln är kabeln ansluten till mikrofonen själv. Detta är vanligtvis lång för att rymma rörelse. Kontakter, även kallade jack pluggar, är på spetsen av kabeln mittemot mikrofonen. Dessa är de metall tips, som är anslutna till uttagen för att göra en koppling mellan mikrofonen och karaoke maskin.
  2. Ställ in karaoke. Karaoke ska göras redo för. Slå på den. Placera den där TV: n är, under TV rack, ovanpå det, eller nära det. På så sätt har du en enda plats för operation. Så du kommer inte att dansa runt och få alltför yr att styra karaoke maskin. På detta sätt kan du också peka alla fjärrkontroller i en enda riktning.
  3. Ställ in högtalarna. Som en del av karaoke maskin, måste du också ställa in högtalarna. Om du har en separat ljudsystem, ställa upp detta nästa. Anslut denna till karaoke. Vissa högtalare har mikrofon-uttag.
  4. Anslut mikrofonen i och slå på den. Efter dessa steg, är du nu redo att ansluta mikrofonen till karaoke. Varva ner kabeln och håll kontakten. Försiktigt Anslut kontakten till mikrofonuttaget på karaoke maskin. Placera den bort från högtalarna för att undvika rundgång ljud.
  5. Ställ in MIC LEVEL. Mic nivå måste ställas in nästa. Leta reda på rattarna MIC VOLUME bredvid eller nära uttagen. Ställ mikrofonnivån på en bekväm balans med ljudnivån i högtalarna. Det får inte vara så högt att övermanna högtalarna. Men inte heller alltför mjuk för att vara oerhört. Testa mikrofonen. Om du är nöjd med hur det låter, är du redo.
  6. Välj en låt och sjunga den första låten. Eftersom du ställer in karaoke, högtalare och mikrofon, har du rätt att sjunga och välja den första låten! Som en ursäkt för att sjunga den första låten, kan du säga att du försöker testa om inrättandet är okej. På så sätt kan du göra mindre eller större justeringar av uppsättningen upp.

Efter att ha använt karaoke

Hur du ställer in mikrofoner för karaoke. Ställ in högtalarna.
Hur du ställer in mikrofoner för karaoke. Ställ in högtalarna.

Efter användning karaoke, måste allt sättas tillbaka i sina platser. Rulla upp mic-kabeln och sätta tillbaka den i sin låda. Korrekt placera den i lådan för att undvika skador. Men om du är en frekvent karaoke sångare, kan du helt enkelt placera mikrofonen ovanpå karaoke maskin eller på stativ eller hållare.