O2e

Hur du ställer in Internet - DISH Satellite

En Internet parabolantenn kan du få bättre internet signal för snabbare surfning. Istället för att bara förlita sig på din vanliga Internet-anslutning kan du köpa en parabolantenn Internet satellit direkt för att förstärka nätet signalen. Detta är dock inte en enkel plug and play-enhet. Vissa inrättas och installation krävs för att göra parabolantenn arbetet.

Läs instruktionerna nedan för att veta hur du kan ställa in en Internet-maträtt satellit.

 • Material som du behöver:
  • Internet parabolantenn
  • Kablar
  • Borrmaskin
  • Penna
  • Måttband
  • Skyddsglasögon och handskar
 • Komma igång. Köp en Internet-kit parabolantenn för detta projekt. De flesta av de övriga verktyg du behöver är förmodligen redan i din verktygslåda. Om inte, de är lätta att hitta i järnaffärer och de är billiga också. Samla dina material i en arbetsstation så att du vet att du har allt du behöver och var du fånga dem senare.
 • Hitta en plats för parabolantenn. Försiktigt klättra upp på taket. Ta en ordentlig titt på dina grannars tak om de har parabolantenner också. Om de gör det, kan det vara bäst att kopiera positionering och där satelliten är riktad. Men se till att det finns något som blockerar parabolantenn som stora träd eller stolpar. Nu få en bra titt ner och se om du har tillräckligt med utrymme i din trädgård för att installera stiftelsen metall skålen. Välja en plats som kommer att orsaka störningar så mycket som möjligt. Till exempel kan du inte ställa in satellit grunden på parkeringsplatsen eller utomhus garage.
 • Starta installationen. Använd ett måttband för att kontrollera längden på polerna som du måste installera. Rita en liten markering med pennan på marken eller på väggen så att du vet var du behöver borra. Börja med att borra och fästa delarna på plats enligt satsen bruksanvisning. Skruvarna är vanligtvis ingår i satsen redan. Det finns många olika typer av rätter Internet satellit, och var och en kan ha sin egen väg installation. Ta dig tid att läsa installationsmanualen för hjälp vid montering och sätta upp.
 • Leta där den bästa alstras. För att kontrollera om den aktuella satelliten platsen fungerar för ditt nätverk tillfälligt ansluter satellit kabeln till din TV. En indikator visas för att visa hur mycket signalen det blir. Flytta satelliten runt för att kontrollera om signalen fortfarande kan förbättras. När du hittar den bästa möjliga positionen, hålla skålen där. När du arbetar med kablar, se till att de är snyggt undangömt på väggarna för att hindra människor från att snubbla och kliva på dem.


Använd skyddande redskap

Hur du ställer in internet - DISH satellite. Material som du behöver.
Hur du ställer in internet - DISH satellite. Material som du behöver.

Använd skyddande redskap, såsom skyddsglasögon och handskar för att skydda sig själv, särskilt när man arbetar med elektriska verktyg som borrmaskin. Och när klättring taket, använd en trappstege och se till att den är stabil innan klättring. Använd en hjälm vid behov för att skydda huvudet om du faller eller glider.

Kontrollera regelbundet och rengör din parabolantenn för bättre prestanda.