O2e

Hur du spårar ord på twitter

Internetanvändare är nöjda med det faktum att bortsett från det sociala nätverk funktion Twitter, har andra viktiga verktyg som gör det unikt och skiljer sig från andra nya medier webbplatser. På Twitter, kan du få uppdateringar från alla områden av intresse, liksom utbyta idéer och åsikter med andra människor på vissa frågor. Du kan också skicka direkta meddelanden till vänner och länkar dela med dem som leder till relevanta nyheter och videoklipp. Twitter gör att även du spåra ord så att du vet att trenden med diskussionen i en viss tidslinje.

Hur du spårar ord på twitter. När du registrerar dig för ett konto på twitter.
Hur du spårar ord på twitter. När du registrerar dig för ett konto på twitter.

Om du vill lära dig hur du spårar ord på Twitter, här är några tips:

När du registrerar dig för ett konto på Twitter

När du registrerar dig för ett konto på Twitter, följ personer eller organisationer vars intressen och advocacies är av intresse för dig. Till exempel, om du vill bli uppdateras dagligen på de senaste nyheterna över hela världen, följ CNN eller ABC News. Å andra sidan om som underhållning och show business uppdateringar, följ Entertainment Tonight, Conan, David Letterman eller showbusiness personlighet som har ett Twitter-konto. Hollywoodstjärnor Demi Moore och Ashton Kutcher, förresten är mycket aktiva Twitter medlemmar som du kanske vill följa.

Logga in på Twitter med ditt användarnamn och lösenord

Logga in på Twitter med ditt användarnamn och lösenord. När du har loggat in, bläddra över din hemsida och titta på diskussionen trenderna för dagen. Håll inloggad genom att ställa in din snabbmeddelanden program på telefonen eller datorn så att du kan ta emot uppdateringar när som helst från Twitter. Se till att du använder Twitter enhet som gör att du kan få konstant Twitter-uppdateringar.

Skicka det ord du vill spåra på Twitter genom att välja kommandot "Spår ord". Ange vilket ord du vill spåra. För att illustrera: Om du vill spåra ordet "Val" skicka "Track VAL" kommandot.

Logga in på twitter med ditt användarnamn och lösenord. Spåra ord som leder dig till frågor och ämnen som du vill veta om.
Logga in på twitter med ditt användarnamn och lösenord. Spåra ord som leder dig till frågor och ämnen som du vill veta om.

När du skickar kommandot spåra ordet får du meddelanden varje gång någon på Twitter använder ordet du spårar. Klicka användarnamnet för den person om du vill veta mer om honom eller om du vill bara följa honom. Du kan också skriva, "vem är ANVÄNDARNAMN" eller "där användarnamn" för att spåra personen. Klicka på "Följ" om du väljer att följa personen och få uppdateringar på hans tweets.

Spåra ord som leder dig till frågor och ämnen som du vill veta om

Spåra ord som leder dig till frågor och ämnen som du vill veta om. Du kan spåra så många ord som du vill. Ofta är ett visst sökord den dominerande trenden i dag, särskilt när den är kopplad till en het fråga eller populärt evenemang vid en given tidslinje.

Gör en lista över Twitter vänner vars tweets brukar leda dig till områden av intresse eller ord som du vill spåra. Till exempel, om du är en tennis entusiast, följ Twitter människor som är i nämnda sporten. Gör en lista och inkludera deras namn. Med varje klick på listan på ditt Twitter-konto, kommer du att se en översikt över ämnet trender och ord spårning vid en viss tidslinje. Ibland trender är bra bara för en dag, andra gånger varar i flera dagar beroende på omedelbarhet och valuta status frågan.

Typ, "untrack WORD" om du vill sluta följa ett ord. För att illustrera - typ "untrack BRÖLLOP" om du vill sluta följa ordet BRÖLLOP. Om du inte vill spåra ett ord, stänga ord spårningsenhet på Twitter genom att skriva "Spåra off".

Sök efter fler verktyg eller anordningar som gör att du kan spåra ord på Twitter. En ansökan som kallas Twhirl, kan du söka och spåra ord på Twitter.