O2e

Hur du publicerar en animerad GIF från Flash

Flash-animationer är de bästa sätten att underhålla och informera publiken i termer av något ämne. Men problemet är att det inte alltid är tillgänglig för personer som inte har Flash plug-in eller på platser där det är omöjligt att överföra Flash SWF. Bra är att med en animerad GIF, kan du göra dina egna Flash-animationer lättillgänglig för alla. Dessutom publicerar det från Flash är bara lätt. Kolla in hur du kan göra detta själv:

Hur du publicerar en animerad GIF från flash. Navigera till publiceringsinställningar i flash-programmet.
Hur du publicerar en animerad GIF från flash. Navigera till publiceringsinställningar i flash-programmet.

  • Navigera till publiceringsinställningar i flash-programmet. Gå på Arkiv och klicka sedan på "publicera inställningar". Ett fönster visas för dig där du behöver för att börja ändra inställningarna för GIF för publicering. När fönstret är öppet, gå till Format och sedan kolla på GIF-bild. Sedan klickar du på fliken som visar GIF på det övre hörnet av "Publiceringsinställningar" fönstret.
  • Välj rätt storlek för din animerade GIF. På GIF fliken kommer du att märka att "Match Movie" är markerat. Ändra inte detta om du föredrar att publicera bilden i samma storlek av Flash-film. Annars, ändra storlek och ange pixel höjd och bredd som du föredrar. Inte snedvrida bilden genom att ta del av ransonen av storleken av den ursprungliga filmen.
  • Upprätta animeringen uppspelningen av gif. Välj "Animerad", som du kan se i "Playback" alternativ. Detta kommer att ställa filmen att publicera i en bildruta inställning som en GIF-animering.
  • Ange uppspelningsalternativ för din animerade gif. Välj "Loop Kontinuerligt" för att göra animerade GIF spelas obegränsat när de publiceras. Men du kan också ställa in den att upprepa genom att ange hur många gånger du vill att animerade GIF att spela.
  • Ange andra alternativ för din animerade GIF publikation. Optimera färgen på GIF för att ta bort oanvända färger så att bildstorleken minskar. Ställ "Rastrera" så att färgerna kommer att blandas i den aktuella befintliga paletten. Andra alternativ som du måste ställa in är Interlace, Smidig och ta bort övertoningar. Ställ dem alla mycket väl så att din animerade GIF kommer att publiceras på den bästa kvalitet.
  • Ställ in öppenhet alternativ för gif. Den "Öppenhet"-menyn kommer att erbjuda dig olika alternativ för att tillämpa på din animerade GIF. Välj "Transparent" om du föredrar bakgrunden är genomskinlig. Välj "Opaque" om du vill att bakgrunden är en helt enfärgad. Slutligen, välj "Alpha" för att ställa in opaciteten i GIF från en rad noll till 255.
  • Välja rätt palett typ att visa bilden. Ställ GIF-bild till webben 216 så att bilden kommer att använda standardfärger att arbeta för alla webbläsare. Välj "Anpassad" så att programmet kommer att bygga en ny färgpalett som baseras på komponenter bilden. Välj sedan "Webbsäkra adaptiva" för att låta programmet ändra färgerna så nära 216 paletten som möjligt. Den sista är "Anpassad" där du kan skapa din egen färgpalett.
  • Publicera den animerade GIF När allt är klart. Publicera bilden genom att helt enkelt spara inställningar du har ändrat. Gå sedan till Arkiv och klicka på "Publicera". Ett enklare sätt att göra detta är att använda "Publiceringsinställningar" fönstret. Klicka på "Publicera" ikonen från fönstret och din animerade GIF är redo och bra att gå.


Processen att publicera animerade GIF från Flash är lätt. Från och med nu kan du distribuera Flash-animationer till en större population på enklare sätt.