O2e

Hur du överför iTunes - biblioteket till ett minne

Köpa musik via lagliga media är ett måste

Köpa musik via lagliga media är ett måste. En av de populära medierna är Apple iTunes. Du kan använda denna programvara för att titta och lyssna på ljud-och / eller videoinnehåll. Det spelar ingen roll om du har en egen iPod eller inte, kan du använda detta program lätt. Medan en iPod gör din musik och / eller videobibliotek bärbara, låter iTunes du köper innehåll från iTunes Store. Inte bara det. Du kan ladda ner och importera innehåll från andra källor och sedan ordna dina video-och musikfiler på flera olika sätt som du vill. När du uppgraderar eller byter ut en dator måste du överföra bibliotekets innehåll till den nya med hjälp av en lagringsenhet såsom minne. Att spara krångel och pengar från att köpa nya filer, överföra det är mer praktiskt och realistiskt.

  • Från dina musikfiler till dina videofiler, kan innehållet i ditt iTunes-bibliotek läggas på den nya datorn. Så länge du har ett minne eller någon annan lagringsenhet för den delen, kan du göra det enkelt. Här är hur du kan överföra ditt iTunes-bibliotek till ett USB-minne.
  • Öppna iTunes. När fönstret för iTunes visades, hitta iTunes-biblioteket. Klicka på "Redigera" som finns på menyraden. Markera och välj sedan "Inställningar ..." Efter det väljer du fliken "Avancerat" alternativet. Var noga med att ta del av bibliotekets sökväg som finns i det första blocket i iTunes-fönstret.
  • Sätt in minnet. Hitta minneskortplatsen på din dator eller laptop Sätt sedan minnet ordentligt. En ikon kommer vanligtvis att visas på aktivitetsfältet som innebär att en ny maskinvara har hittats.
  • Öppna filbläddraren i operativsystemet. Om du använder Windows, kommer detta att vara "Den här datorn" program som finns på Start-menyn eller på skrivbordet. Öppna "Den här datorn" genom att markera den på Start-menyn och klicka på Enter eller genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet. När fönstret är öppet letar du upp biblioteksmappen som noteras i dina iTunes-inställningarna.
  • Välj iTunes-biblioteket mappen. Klicka på den och dra den till en drive-bokstav ikon för minnet, och släpp den sedan.
  • Auktorisera din dator. Om du använder en ny dator bör du godkänna den så att den kan spela köpt innehåll. Du kan göra detta genom att använda "Store"-menyn på iTunes. Genom att göra det, bör du också ta bort godkännandet av den förra datorn. Använd samma meny när du gör detta.


Hur du överför itunes - biblioteket till ett minne. Från dina musikfiler till dina videofiler.
Hur du överför itunes - biblioteket till ett minne. Från dina musikfiler till dina videofiler.

När du gjorde de nödvändiga saker och har överfört ditt iTunes-bibliotek till ditt minne, kan du överföra nu till den nya datorn. Kontrollera iTunes-biblioteket när du har placerat den på din nya dator. Om det inte fungerar, kanske du glömde att auktorisera din nya dator för att spela köpta innehållet. Om allt går bra kan du nu njuta av ditt iTunes-bibliotek.