O2e

Hur du korrekt använda din mobiltelefon

Mobiltelefon användning är mycket utbredd i dag

Mobiltelefon användning är mycket utbredd i dag. Nästan alla i hela världen äger en. Det har blivit en av de mest nödvändiga verktygen för vardagen, för att göra affärer, för att hålla kontakten, för webbåtkomst, för att göra och hålla minnen som tidigare begränsade till kameror.

Äga en mobiltelefon kommer med ansvar. Det är en förlängning av dig. Hur du använder den är en återspegling av din personlighet. Observation lite etikett mobiltelefon kommer att hålla dig från att vara en olägenhet för allmänheten.

  1. Ringsignaler. En mobiltelefon har inbyggd ringsignaler. Ändå användarna frestas att ladda ner eller dela några lustiga, roliga, unika och upprörande ringsignaler. Det är roligt att höra det först men nyhet snart avtar. Du kan inte använda alla ringsignaler redan i din mobiltelefon om du inte tilldelar en till varje person som anges i telefonboken. På något sätt verkar det förvirrande och irriterande.
  2. Håll volymen. Justera volymen på ringsignal. Vad låter normalt när du är ute i det fria kommer ut mycket högt om du är inne i ditt kontor, i en bil eller åka buss. Håll det tyst under möten, när en restaurang och någon annan plats där du behöver följa anständighet. Du vill inte att skrämma folk när telefonen ringer. Om du behöver vara i ständig kontakt med ditt kontor eller någon, eller väntar på ett mycket viktigt samtal, satte den på vibrera eller använda en hörsnäcka.
  3. Under körning. Med hjälp av en mobiltelefon under körning är mycket farligt. Försök inte ringa eller svara på ett samtal eller skicka textmeddelanden under körning. Om du verkligen behöver ringa ett samtal eller svara på ett viktigt samtal, använda en hörsnäcka. Det bästa är att dra över till den sida av vägen innan du använder din mobiltelefon.
  4. När ska svara. Observera vanlig hövlighet särskilt när du har sällskap. När du får ett samtal under ett möte, eller prata med vänner eller affärsbekanta, kontrollera nummerpresentation. Om du verkligen måste ta samtalet ursäkta dig själv och lämna rummet eller gå till en plats där du kan prata tyst. Annars strunta i det och ge dem ett samtal efter mötet.
  5. Hur man svarar. Du behöver inte skrika för att höras av alla när du besvarar ett samtal. Det är mycket oförskämt att tala med hög röst via telefon, särskilt om du är på en offentlig plats. Täck inte munnen med handen i ett försök att bli hörda. Det dämpar bara ljudet. Investera i en bra öronsnäcka är ett bättre val.
  6. Textmeddelanden. Det är en mycket bekväm mobiltelefon funktion. Ändå skicka inte textmeddelanden när hon gick. Först, du är inte riktigt gå eftersom du fokuserar på att skriva ditt meddelande. Andra, om du står i linje och det finns människor bakom dig, kommer du att hålla säkert upp dem. Flytta åt sidan och låta folk gå när du är klar skickar ditt SMS.
  7. Stäng av den. Lyd förordningar. Det finns platser där mobiltelefon är förbjuden liksom på sjukhus eftersom de stör vissa medicinsk utrustning och personer med pacemaker, inne i kyrkan, inuti banker när ombord på ett plan och även i biograferna.

En mobiltelefon är en mycket bekväm högteknologisk pryl

Hur du korrekt använda din mobiltelefon. Mobiltelefon användning är mycket utbredd i dag.
Hur du korrekt använda din mobiltelefon. Mobiltelefon användning är mycket utbredd i dag.

En mobiltelefon är en mycket bekväm högteknologisk pryl. Använd den på lämpligt sätt. Respektera integriteten hos människor runt omkring dig. Observation gott uppförande gör för en lycklig samexistens med andra runt omkring dig.