O2e

Hur du importerar data från Microsoft Money till TaxCut

Microsoft Money är ett program som hjälper dig att göra en förteckning över din ekonomi och hålla koll på det. Detta är särskilt viktigt om du har ett företag och du behöver för att förbereda din deklaration. Om du har använt Microsoft Money både för att spåra ditt kassaflöde och för att förbereda dina deklarationer, och du vill använda TaxCut att dra nytta av dess funktioner kan du använda de data du redan har lagrats i Microsoft Money och överföra den till TaxCut , utan att behöva mata in varje data manuellt.

  • Kontrollera alla data i Microsoft Money och se till att de är korrekta, eftersom någon databehandling programvara är regeln "skräp in, skräp ut". Analysen av data kommer att bero på kvaliteten på rådata.
  • Öppna TaxCut programvara och skapa en ny fil i vilken Microsoft Money finansiella uppgifterna kommer att överföras. Skapa ett filnamn som kan identifieras med de finansiella data som du arbetar med, och ange den tillämpliga taxeringsår med två siffror.
  • För att starta importen från Microsoft Money till TaxCut, klicka på "File" på TaxCut och välj "Importera finansiella data". En dialogruta visas för att guida dig genom importen.
  • I dialogrutan väljer du "Microsoft Money" som källan till din importfil, och även välja år för importuppgifterna. Det är viktigt att hålla en organiserad register. Följ anvisningarna i TaxCut Import Wizard och välj år datafilen från Microsoft Money som du vill importera. Ett lösenord kommer att uppmanas och du måste ge rätt lösenord så TaxCut kan komma åt filen och importera den från Microsoft Money. När lösenordet har verifierats vara korrekt, klicka på knappen "Importera".
  • Innan data importeras, kommer du att uppmanas att kontrollera uppgifterna och se till att det är rätt uppsättning som du vill importera till TaxCut. En "Importera Report" kommer att visas för dig att kontrollera uppgifterna. Du kan välja de objekt du vill importera och utesluta vissa genom att klicka på kryssrutan.
  • När data har importerats kan du göra ytterligare justeringar på formatet i TaxCut programvara.

Hur du importerar data från microsoft money till taxcut. I dialogrutan väljer du "microsoft money" som källan till din importfil.
Hur du importerar data från microsoft money till taxcut. I dialogrutan väljer du "microsoft money" som källan till din importfil.

TaxCut är känt för att ha flera mjukvarulösningar för att förbereda en grundlig självdeklaration. Det finns också program där du kan kontrollera din återbetalning belopp, och skriva ut din tidigare och innevarande år federala och delstatliga skattedeklarationer. Detta är mycket användbart speciellt om du behöver visa dessa dokument senare, och du har ingen tillgänglig kopia. Du kan bara skriva ut igen från din fil.

Som en påminnelse, är lösenordsskydd mycket viktigt för alla dina finansiella poster, särskilt eftersom det är konfidentiell information om din personliga och ekonomi affärer. En påminnelse är att du skall installera TaxCut i samma dator enhet som Microsoft pengar också installeras eftersom det fortfarande finns ett samband mellan TaxCut och Microsoft Money om filer som har importerats.