O2e

Hur du hittar någon via telefonnummer

Det finns flera anledningar till varför du kanske vill hitta någon genom att bara använda hans telefonnummer. Det kan vara att någon håller tjat och trakassera dig genom störande samtal mitt i natten eller det kan vara att du vill ta reda på vem som missat samtal tillhör. Hur det än må vara, här är några tips om hur man ska gå om att identifiera någon genom att bara skriva in personens telefonnummer.

  • Kolla på nätet telefonkataloger. Chansen är det nummer du söker finns med där. Du kan prova sajter som whitepages.com , anywho.com , switchboard.com och 192.com . Dessa webbplatser är oftast på nätet telefonböcker. För att använda dem, är allt du behöver göra skriva in telefonnumret, tryck enter, och det kommer att ge dig den information som samlats in från den godbit.
  • Kolla in de fria webbplatser som lokalisera telefonnummer. Det finns flera vända telefonen leta upp tjänster där ute som gör sånt här gratis, vara försiktig om de inte debitera dig för detta. Oftast de är kopplade till Google Maps, för att hjälpa till att spåra en telefon befinner sig. Detta är särskilt användbart om du spårar ett mobilnummer. I grund och botten, du mata in siffrorna på sökfältet, tryck enter, och informationen kommer att visas, och i vissa fall kommer en karta som pekar på den allmänna platsen presenteras också. Emellertid, för det mesta är den insamlade informationen ganska begränsad. Andra detaljer kan ha ställts in på privat. Så om namnet på personen och allmän plats är nog för dig, då finns det ingen anledning att leta vidare.
  • Kolla in fler platser men med en avgift. Dessa alternativ är för folk som verkligen har för avsikt att ta reda på mer om bakgrunden till den som ringer. Försök att logga in på Reverserade Telefon Detective , som används ganska utförligt för sökning ändamål inom Europa. Databasen är uppdaterad, så att du kan överväga den information den ger att vara ganska tillförlitlig.
  • Kolla in webbplatser som är specifika för mobilnummer spårning. De flesta av de mobilnummer visas inte i någon katalog. Telekommunikationsföretag håller ofta dessa typer av information privat. Men fortfarande finns det några webbplatser som hyr denna information för en nominell avgift. Du kan få namnet på den person, deras adress och fasta nummer. Du kan även få spåra historien om telefonnumret också.

Det är inte alltid varje dag att någon får en oväntad samtal

Hur du hittar någon via telefonnummer. Kolla på nätet telefonkataloger.
Hur du hittar någon via telefonnummer. Kolla på nätet telefonkataloger.

Det är inte alltid varje dag att någon får en oväntad samtal. Chansen är dessa kan vara viktiga samtal som du behöver för att gå tillbaka eller komma tillbaka till så småningom. Så det är bäst att inte chansa eller slå runt busken. Börja ta ansvar och få den information du behöver för att spåra personen ner. Genom dessa alternativ som anges ovan, kommer du säkert kunna hitta vad och vem du letar efter. Då igen, om allt annat misslyckas, kan du alltid gå anlita en privatdetektiv.