O2e

Hur du använder yahoo! Sök hjälp för SEO

Det var rullgardinsmenyn som visas när du skriver på Yahoo webbsökning kallas Yahoo! Assistance. Denna geniala verktyg är varje webbsida Searcher lyckliga hjälpare, eftersom det ger ord och fraser som hjälper dig att expandera och definiera din sökning. Yahoo! Search Stöd ger ytterligare villkor och ämnen som är relaterade till de sökord och fraser du skriver i sökrutan. Till exempel, från det enkla ordet "äpple", kan Yahoo! Search Assistance föreslå ett dussin poster som "äpple om dagen", "Apple iPod," "äppelträd" och många fler. Det ger förslag som bedöms mest användbara och mest populära av andra användare.

Yahoo

Hur du använder yahoo! sök hjälp för SEO. Redigera inställningar.
Hur du använder yahoo! sök hjälp för SEO. Redigera inställningar.

Yahoo! Search hjälp fungerar genom att automatiskt dra upp platser från cyberrymden som innehåller de viktigaste ord och fraser du skrev. Yahoo! Search Stöd jämför också de sökord / fraser som tidigare sökningar som gjordes av dig och andra användare. Det drar ut webbsidor som är "mest populära" i termer av antalet träffar / klick / visningar webbplatsen har haft i förhållande till sökorden. Så här använder bistånd Yahoo! Search för SEO.

Denna tjänst som erbjuds på Yahoo är helt gratis och du behöver inte ens en Yahoo-konto. Gå bara till Yahoo hem och använda deras sökmotor. Skriv in sökord eller nyckelfraser i din sökning och vänta på rullgardinsmenyn som automatiskt dyker upp. Om den inte visas klickar du på den lilla fliken med den grå pilen för att expandera Yahoo! rutan Sök hjälp. På högra hörnet på fliken kan du kontrollera om Yahoo! Search Assistance är på eller inte. Om inte, klicka för att aktivera.

När du använder Yahoo

När du använder Assistance Yahoo! Search, kommer två kolumner visas. På vänster sida är sökningar som inkluderar poster som Yahoo! Search Assistance tänker svarar på dina sökfrågor exakt. Till höger är ämnen som är relaterade till dina sökord eller nyckelfraser.

Om du kommer att märka, varje gång du väljer en sökning förslag på listan kommer en ny uppsättning förslag göras tillgängliga för dig. Om du inte gillar den riktning sökningen går, prova att använda andra ord. Till exempel, istället för att använda "orange" Försök att skriva "Tangerine".

  • Redigera inställningar. Du kan redigera Yahoo! inställningar Sök hjälp genom att logga in på inställningsmenyn i Yahoo! Search önskemål. Sedan under "Visa mig Assist" lagret välja mellan följande alternativ: "Alltid", "Aldrig" och "Standard". Den "Alltid" alternativet visar Yahoo! förslag sökhjälp när förslag finns tillgängliga. Den "Aldrig" funktionen kommer inte visas automatiskt förslagen sökhjälp, men du kan klicka på den grå Yahoo! fliken Sök hjälp om du behöver hjälp. Slutligen kommer "Standard" alternativet visar förslag endast när du begär hjälp.
  • Inaktivera funktionen. Inaktivera Yahoo!-funktionen Sök hjälp genom att gå till sökhjälpen på Yahoo! hemsidan och klicka på den grå fliken för att utöka sökningen hjälp rullgardinsmenyn. På den högra hörnet av menyn väljer du "off"-knappen.


Gör livet lättare och låta Yahoo att hjälpa dig i din sökning genom att låta dem välja de mest relevanta och mest populära sevärdheter. Optimera din sökning med Yahoo! Search hjälp! Lycka.