O2e

Hur du använder Xbox Live med en sprint trådlös AirCard på en bärbar dator

Microsoft har överträffat sig återigen med Xbox Live-tjänsten för Xbox 360, som tillåter spelare att delta i flera miljöer videospel. Tidigare, om du inte har en Internet-anslutning, kan du inte spela. Men nu med bara en laptop och en Sprint trådlös AirCard kan du spela var som helst.

Sprint Wireless AirCard av Sierra Wireless lovar en unik spelupplevelse där du enkelt kan komma åt nätet och spela med andra online utan att begränsas till området. Spela i bilen eller utomhus, kan du göra det på grund av Sprint Wireless AirCard - som i huvudsak är ett trådlöst modem - har förmågan att hämta program på 400 kbps till 2 Mbps hastighet. Detta är den perfekta hastigheten för spel. Så här använder Xbox Live med en Sprint trådlös AirCard på en bärbar dator.

Hur du använder xbox live med en sprint trådlös aircard på en bärbar dator. Material att förbereda.
Hur du använder xbox live med en sprint trådlös aircard på en bärbar dator. Material att förbereda.
 • Material att förbereda. Du behöver en Xbox 360, Xbox Live-abonnemang, korsad kabel eller vanlig Ethernet-kabel, och datorn eller laptop.
 • Köp. Lyckligtvis för dig, är Xbox Live-serien en fri och prenumeration baserad tjänst! Du kan anmäla dig till abonnemanget på nätet. Köp Sprint Wireless AirCard, som kostar mellan 40€ till 75€ dollar. Kostnaden beror på abonnemanget planen.
 • Installera. Anslut din Xbox 360 till din bärbara dator med Ethernet-kabeln. Fortsätt sedan till "Start Menu" och klicka på "Kontrollpanelen" menyn. Där hittar du "Nätverksanslutningar". Klicka på "Nätverksanslutningar" fönstret och välj sedan Sprint Wireless AirCard och Anslutning till lokalt nätverk. När du har markerat båda objekten, länka ihop dem genom att högerklicka och välja "Bridge-anslutningar"-knappen.

  Ställ in din Xbox 360 genom att öppna Xbox 360 nätverksinställningar. I "Nätverksinställningar" väljer du "Xbox Live testanslutning." Xbox kommer automatiskt köra inrättas. När anslutningen är klar kan du spela direkt. Om det finns ett fel i installationen eller anslutning, kontrollera din AirCard.

  Testa din Xbox-Sprint Wireless AirCard anslutning genom att kontrollera din Xbox Live Dashboard. Efter avslutad anslutning, tryck på knappen "B" och den handhållna konsolen ska flytta därefter. Avsluta "Systeminställningar" för att fortsätta spela.

  Installera. Trådlös kul.
  Installera. Trådlös kul.

  Om du är en tung spelare, kan det vara ett klokt val att dra nytta av Sprint Wireless AirCard obegränsad dataanslutning som du kan rack upp en mycket hög bill i slutet av månaden om du spelar med en per anslutning. Spela Xbox Live innebär överföring upp till 1 GB per timme, vilket är dyrt. Du kan kontakta din AirCard leverantör om de erbjuder förbetalda belastning.

 • Trådlös kul. Njut den bärbara Xbox upplevelse. Ta med din Xbox på familjens semester, sleepovers och även resor väg. Njut av friheten att spela Xbox-spel som helst och när som helst. Om du är i en Wi-Fi-zon, kan du spela trådlöst. Du behöver inte Sprint Wireless AirCard för detta.
 • Trådlöst läge. För att konfigurera ditt nätverk för att trådlöst läge, helt enkelt gå tillbaka till de grundläggande flikarna i "Konfigurera nätverk" på din konsol. Välj "Skanna nät" och välj sedan "Wireless Network"-knappen. Om det trådlösa nätverket inte dyka upp, flytta runt ditt område för att söka den "sweet spot" för snabb anslutning. För att förbättra den trådlösa signalen, kan du även starta ditt nätverk hårdvara, minska antalet spelare eller prova att spela vid en annan tidpunkt. Använda Sprint Wireless AirCard är fortfarande det bästa alternativet för optimal spel.

Njut av timmar av snabb, oändliga och PORTABLE roligt.