O2e

Hur du använder utarbeta program

Vem säger att du måste arbeta över natten på ritbord bara göra en ren och perfekt plan? Med hjälp av en redaktionell programvara kan du göra din plan perfekt. Dessutom behöver du inte upprepa hela utkastet längre bara på grund av en otäck bläck på. Allt kommer att ske och mätas i bildskärmen. Arbetsutrymme blir mindre rörigt här sättet.

Hur du använder utarbeta program. Bekanta dig med utarbetandet ansökan.
Hur du använder utarbeta program. Bekanta dig med utarbetandet ansökan.

Följ dessa steg om det är första gången du använder en redaktionell programvara:

  • Bekanta dig med utarbetandet ansökan. Inte alla redaktionella program är skapade lika. De har unika arrangemanget av deras knappar och olika representationer för olika funktioner. Det är bäst att du får dig en introduktion till att använda de viktigaste knapparna på en tom arbetsyta. Försök att rita en kvadrat, cirkel, etc. Öppet varje meny också. Upptäck vad varje alternativ i huvudmenyn kan erbjuda. Prova något du vill prova tills du får dig bekant med programmet.
  • Öva. Skapa en kopia av en redaktionella fil. Använd som kopierade filen som din praktik material. På så sätt är den ursprungliga filen skyddad. Kom ihåg att det tar många timmar, innan en utarbetandet projektet är avslutat. Du vill inte förstöra något på filen eller ännu värre, ta bort den av misstag. Det är bra att göra en särskild mapp för din praktik. Sparas i mappen alla filer du kommer att använda för att utöva. Med den kopierade filen, försök att flytta, ändra och modifiera vissa detaljer i utformningen. Gör dörren större, justera hallen, eller göra utrymme för vardagsrummet större. Öva med en kopierad fil kommer att ge dig aning om hur man gör vissa redaktionella element. Fokus på 2D medan du tränar. 3D ser cool men det tar massor av lager innan du kan skapa ett. Om 2D är svårt att göra, är 3D mycket svårare att avsluta. Oroa dig inte för att förr, kommer du vara redo för 3D utformning. Skapa ditt perspektiv kommer snart att vara mycket möjligt med din utvecklade färdigheter.
  • Öva på ett tomt ark. Glöm modifiera kopierade redaktionella filer. Försök att göra enkla redaktionella filer på ett tomt ark. Detta kommer att lära dig något som kopierade filer inte kan. Du behöver inte göra en plan för dig själv. Överväg att kopiera en fysisk prov utkast. Göra en digital utkast att använda den redaktionella programvara. Börja med planritningen eftersom det är det enklaste. Vid utarbetandet, se till att använda lager för liknande objekt. Till exempel, är planritning i ett skikt, bör den elektriska planen vara i ett annat skikt och VVS planen bör vara i ett annat skikt. Varje lager ska vara av olika färg för enklare identifiering. Lagren kan visas eller inte. På så sätt blir det lättare för dig att lägga till fler lager utan att förväxlas med de lager som du har skapat tidigare.
  • Börja arbeta. Är du säker nog att använda det redaktionella programvara? Om ja, då kommer till jobbet och starta den äkta varan. När du gör utkast, är det bäst att du skapar säkerhetskopior bara se till att du har en annan kopia om du oavsiktligt raderas den ursprungliga filen. Du vill inte spendera en vecka för att avsluta detta förslag.

Det är normalt att ta mer tid första gången du använder utarbetandet programvara. När du blir mer bekant med det, kommer du att upptäcka att det blir lättare och lättare att använda. Bara fortsätta att öva och använda programmet och snart kommer du vara expert på det.