O2e

Hur du använder programvara fotoskrivare

För det mesta

Merparten av tiden, datorer skrivare och skannrar har med dem programvara eller program som medföljer hela skrivarens kit. Denna programvara är gjord för att användas som en utgång simulator, och foto redaktör. Vissa har även publicera kapacitet i dem. När det gäller foto skrivarprogrammet, ofta programvaran görs som en katalog av skannade filer, en digital filhanterare och många fler. För att få ut det bästa av din skrivare kit, här är några riktlinjer som hjälper dig att använda din programvara fotoskrivare för en skönare egen bekvämlighet.

  1. Ställa in bilden parametrarna. En av funktionerna i en fotoskrivare programvara är att ställa in utskrift parametrar skrivaren. Med programvaran kan du ändra bildupplösning, ställa in och anpassa skrivarens utskrift system för fotopapperet för att maximera kvalitet, ändra utskrift gränser, etc. Om du har ont om bläck och du fortfarande inte planerar att köpa en ny patron , kan du använda fotoskrivaren programvara för att redigera utskrifter mätare, eller redigera bilden själv för att lindra bläck utgifter och därmed förlänga ditt foto bläckpatroner liv.
  2. Redigera dina bilder och lägga till en ny touch av kreativitet. Bildredigeringsprogrammet nuförtiden som Adobe Photoshop är ofta svåra att använda och komplexa. Dessa program tar också tid i användning och en hel del utrymme i datorns minne. Om du bara gör små justeringar på dina bilder eller fixa några defekter som röda ögon, skulle det vara ekonomiskt att använda fotoprogram. Allt du behöver göra är att leta efter den bild som du vill skriva ut och använda på skärmen verktyg för att göra redigering, kan du använda "Förhandsgranska" alternativet för att se hur bilden kommer att se ut efter utskrift. Den här funktionen är frånvarande i de flesta bildbehandlingsprogram. Du kan sätta enkla till snygga kanter för att lägga till en touch av elegans i dina utskrifter utgångar. Dessutom kan du justera termiska mätare att sätta den varm eller kall look eller manipulera bilden sublimering till exempel. Bara kolla programvarans funktioner för att lära känna dem.
  3. Gör fotoalbum. Nästan alla skrivarens programvara nuförtiden har byggt i album gör drag, skulle det hjälpa dig att hantera dina bildfiler och så småningom i att bevara dina bästa stunder. Du kan leta efter det "göra fotoalbum" verktyg för att starta uppladdningen guiden. Du kan även publicera dem på webben utan en svett.
  4. Besök deras egen webbplats för att få fler idéer direkt från dem. Klicka på "Hjälp"-fliken eller någon liknande fliken och leta efter Besök oss och liknande. De kan ge dig fler tips och även fria uppdateringar för din programvara.

Hur du använder programvara fotoskrivare. Ställa in bilden parametrarna.
Hur du använder programvara fotoskrivare. Ställa in bilden parametrarna.

Du kan optimera användningen av din fotoskrivare programvara genom att använda dem varje gång du ska skriva din bildfil. Även om du känner att bilden inte kan göras bättre, kan skrivarens programvara göra ytterligare ändringar. Dessutom kan du jämföra skrivare genom deras skrivarprogrammet. De är goda indikatorer på kvalitet. Spela med din fotoskrivare programvara nu och se skillnaden.