O2e

Hur du använder McAfee Network Access Control

McAfee Network Access Control (NAC) är en apparat tillverkad av McAfee, ett stort Europa-baserad dator säkerhetsföretag. McAfee NAC apparaten fungerar på ett sådant sätt att det hanterar gäst och entreprenör tillgång, vilket skyddar ditt nätverk från oönskad åtkomst eller andra stora problem som kraschar. Eftersom ett problem med en enda dator kan infektera andra datorer i nätverket, är det viktigt att ha någon form av skydd mot dessa oönskade infekterade system uppstår.

Denna artikel kommer att lära dig hur du använder McAfee Network Appliance Access Control för att skydda nätverket av ditt företag eller verksamhet från Access hot och infektioner i systemet.

Hur du använder mcafee network access control. Bestäm vilken typ av nätverk åtkomstkontroll du behöver.
Hur du använder mcafee network access control. Bestäm vilken typ av nätverk åtkomstkontroll du behöver.
  • Bestäm vilken typ av nätverk åtkomstkontroll du behöver. Det finns olika modeller av NAC apparaten och du bör veta vilken som passar dina behov bäst. Som en tumregel bör du kontrollera hur många datorer som är anslutna till nätverket, platsen för servern eller den centrala platsen, och liknande. Alla dessa kommer att hjälpa dig att avgöra vilken typ av nätverk åtkomstkontroll apparaten passar för ditt nätverk.
  • Känna till minimikraven i NAC apparaten. Vanligtvis bör det finnas minst 500 MB diskutrymme, Intel Pentium-processor eller högre, McAfee ePolicy Orchestrator, och Microsoft SQL Server 2005 eller senare. Om ditt nätverk av datorer inte har dessa minimikrav, så ska du uppgradera dem beroende på specifikationen som inte uppfyller standarden.
  • Installera NAC apparaten i nätverket. Apparaten bör komma med en installationsguide och programvara. Följ guiden noggrant.
  • Bestäm de enheter och användare som kommer att få tillgång till ditt nätverk. Du kan förhindra oönskade användare genom att göra en lösenordsskydd för användarna. Du kan också övervaka användningen av datorerna som ansluter till nätverket.
  • Använd den tillsammans med ePolicy Orchestrator. McAfee NAC är integrerad med ePolicy Orchestrator, som anses vara den mest avancerade säkerhets programvara på marknaden. Det rapporterar resultaten av säkerhetsregler för NAC, som sedan upprätthåller politik åtkomstkontroll till kommande gäster och entreprenörer. ePolicy kan också hantera dina efterlevnad revision från en enda konsol och den kan leverera end-to-end synlighet, en öppen, omfattande arkitektur och beprövade effektivitet för att minska Säkerhetshantering-relaterade kostnader för hårdvara.
  • Du kan också använda McAfee sanering chef. Även om det inte krävs, kan användningen av McAfee Sanering chef hjälpa nätverket automatiskt åtgärda icke-kompatibla system. Dock har det högre inställningar krav, som omfattar McAfee NAC 2,0 och högre, McAfee Sanering chef 4,2 eller högre, en ePolicy Orchestrator-agenten, och en McAfee NAC skanner.
  • Vet att datorer som kör på Mac och UNIX möjligen kan utgöra ett hot mot ditt nätverk. Minimera hotet genom att inrätta en åtkomstbegränsning.

Nu när du vet hur du använder din McAfee Network Access Control (NAC) apparaten, ta hand och skydda ditt nätverk av datorer kan vara mindre tröttande. Efter denna guide är det planerat att du kunde ställa in din NAC med lätthet och komfort.