O2e

Hur du använder Googles Picasa foto hosting för stora craigslist bilder

Mellan den fria skrivbordet redigeringsprogram och online lagring, gör Picasa det enkelt

Tre artiklar som jag hade nöjet att skriva för google.com har hjälpt tusentals lära sig att inkludera stora, attraktiva bilder i annonser på nätet. Här är kvart artikel, en "allt-i-ett" som sträcker sig mitt tidigare instruktioner är till Googles kraftfull och bekväm Picasa datorprogramvara och online webbhotell.

Steg 1

Jag rekommenderade borsta upp på tidigare artiklar Här är de.:

I denna nya hur, vi i huvudsak kommer att utföra alla steg som beskrivs i de tidigare artiklarna, men alla i en plats eftersom Picasa lösningen ger one-stop shopping. Skrivbordet programvara som du hämtar gratis för att köras på datorn ger större delen av lösningen. Balansen är SaaS, eller software-as-a-service, levereras vid Googles Picasa webbplats nås med ett enda klick efter att du har beskurits och förbättrat dina bilder.

Vad väntar vi på? Låt oss sätta fart så att våra Craigslist annonser börjar sälja.

Steg 2

Ladda ner och installera Picasa från Googles webbplats Du börjar med att installera Picasa (nuvarande version är 3,0), som du använder för att utföra följande uppgifter.:

 • Bilder från din digitalkamera laddas ner till en mapp. Du kommer att namnge mappen för ditt projekt.
 • Du kommer att beskära och förbättra bilder med Picasa är omfattande, men enkel, verktyg.
 • Då kommer du att ladda upp de förbättrade bilder till Picasa webbplats som fungerar som en lagringsserver och som en anpassad bild generator för att snabbt producera den speciella koden du kopiera i din Craigslist annons.

Skrivbordet gränssnittet för Picasa 3 är enkelt, men tar lite tid att vänja sig. När programvaran först installerats, söker den hårddisken och bygger en media katalog som hjälper dig hitta bilder. Katalogen arrangeras av filnamn mapp. Efter skanningen ska du:

Hur du använder googles picasa foto hosting för stora craigslist bilder. Jag rekommenderade borsta upp på tidigare artiklar.
Hur du använder googles picasa foto hosting för stora craigslist bilder. Jag rekommenderade borsta upp på tidigare artiklar.

 • Spela, spela, spela. Bekanta dig med reglagen och menyer. Hellre än att vända den här artikeln till en omfattande processuella förespråkar jag starkt att du experimentera.
 • Ta några bilder med din digitalkamera. Ansluta den till en USB-port och använda Picasa är knappen Importera för att ladda ner dem till datorn (eller använd Oavsett vilken metod du föredrar att flytta bilderna från kameran till datorn). Om du använder Picasa kan du rotera bilderna efter behov innan du laddar ner. De enkla steg kan du välja bilder, skapa ett mappnamn och lägga till annan information, t.ex. skett och en beskrivning. Du kan också använda Säker borttagning för att ta bort bilden från kamerans minne chip efter att den säkert ner.
 • Titta på biblioteket vyn. Spela med miniatyren sizer (nära nere till höger), sedan lägga en enda bild på skärmen med ett dubbelklick. Om du är nervös över att skada ett foto väljer du en bild som du inte bryr dig om för repetition och praxis
 • Spela med olika foton kontrollerna. Dessa kan bestå av grundläggande Fixar, Tuning och effekter för att se vad varje gör. Beskärning, Autocontrast och Fill Light är tre av mina favorit grundläggande lösningar.
 • Du kan lägga till text till foton enkelt i Picasa. Du kan även välja teckensnitt och storlek, samt plats.
 • Kolla in andra funktioner. Det finns en hel del andra funktioner, av vilka många du kan använda för andra projekt än Craigslist. Jag tror att du snabbt kommer att bli ett Picasa fläkt, som jag har. Ingenting är permanent tills du accepterar ändringarna.
 • Spara din bild. Om din bild ser bra efter beskärning och tweaking i Picasa, det ska se bra ut i en Cragislist annons. Med den valda bilden på skärmen, klicka på Play-knappen (överst i mitten) för en full skärmbild. Tryck på Esc för att återgå till bilden kontrollen. När du är nöjd med bilden, spara den (Ctrl + S eller File / Save)
 • Tillbaka i biblioteket vyn leta efter knappen som säger Ladda (längst ner i mitten av skärmen) eller resurs (ligger nära upp till höger på skärmen). Dessa knappar gör samma sak och få sin egen steg kommer upp nästa.

Steg 3

Nu ska vi använda Picasa på webben, där det är "Software as a Service" eller SaaS. Du kommer att använda desktop Picasa för att upprätta och konfigurera en gratis online-konto, och då kommer du ladda upp din redigerade bild (er ). Du måste ha dessa bilder i ett online-konto, så att Craigslist har omedelbar tillgång till dem när den visar dina annonser. När du har skapat ett konto kan du använda Sync för webben för att påskynda framtida överföringar.

 • I biblioteket vy med dina bilder väljs (Shift + klicka på dem) de får en blå ram. Leta efter och tryck på den gröna knappen Överför.
 • Om du inte har ett konto, följ instruktionerna på skärmen för att ställa en upp (lätt att göra). När båten ser du på skärmen på bilden. (Bilden är en mobiltelefon jag vill sälja.)
 • Använd den nedrullningsbara fönstret för att välja eller ställa in ett nytt album. Jag har använt namnet på fotot som mitt albumnamn. Det är också den modell telefonens jag planerar att sälja.
 • Du kommer att använda den nedrullningsbara fönstret för att välja storlek. 1600 pixlar är bäst för Craigslist bilder.
 • Du kommer också att ställa synliggöra denna bild i din online webbalbum. Onoterad är standard. Om du gör en bild synlig, kan andra surfare på Internet finner det direkt eller via sökning. Håll onoterade är mitt råd.
 • Tryck Överför.
 • Trycker du på Visa online. Din standardwebbläsare laddar Picasweb webbplats, öppnas ditt konto och visar bilden. Låt oss gå till nästa steg.

Steg 4

Du kommer att använda Online Visa i Picasa webb album att generera koden som behövs i din Craigslist annons. Så här.

 • Den uppladdade bilden syns nu i webbläsarfönstret som visas i bilden.
 • På höger sida av skärmen, hittar rullgardinsfönstret Länk till detta foto.
 • Hitta och sätta en bock i rutan Göm albumet länk. (Surfers ser bara din valda bilden och inte kunna se hela albumet.)
 • I Välj storlek rullgardinsmenyn fönstret väljer Stora 800px.
 • Placera markören i Bädda bildfönstret och vänster klicka en gång. Den bör lyfta fram innehållet i fönstret. Om inte, vet du hur man drar markören för att välja innehållet i fönstret.
 • Tryck på Ctrl + C för att kopiera koden som visas i fönstret. Detta är standard HTML eller Hypertext Markup Language kod som hälften av barnen i högstadiet vet hur man skriver. Människor som du och jag måste lita på artiklar som denna en.

Om du ska lägga flera bilder till en enda Craigslist annons behöver du en tillfällig väg, en anteckningsblock för att spara koden för varje bild. Jag använder Anteckningar eller Wordpad, nås genom att använda Start / Program / ​​Tillbehör. För bilden koden jag just kopierat ser HTML så här:

<A src = "#" /> </ a>

Mellan den fria skrivbordet redigeringsprogram och online lagring, gör picasa det enkelt. Ta några bilder med din digitalkamera.
Mellan den fria skrivbordet redigeringsprogram och online lagring, gör picasa det enkelt. Ta några bilder med din digitalkamera.

Om du kör två bilder i rad i annonsen utformning, lägga till en <br> i slutet av kodsegmentet, t.ex. </ a> <br>. Detta är en linje paus och det förbättrar avståndet mellan successiva bilder.

Nu är det dags att få dessa bilder i din Craigslist annons. Vilket innebär att du åter läsa de artiklar som förtecknas i steg 1. Eller kan du följa de enkla instruktionerna i nästa steg.

Steg 5

Skriv din annons kopia i samma Scratchpad du använde för att spara koden för telefonen bilden som visas i steg 4, kan annonsen läser ungefär så här.:

<p> Vtech modell 5879 två linjer mobiltelefon i utmärkt skick. Används för några månader. Inga repor. Jag bytte till VoIP, så detta är överskott. Cash and Carry i Santa Rosa, ingen frakt tillgänglig. Ring Herman på 707-xxx-yyyy. </ P>

- Foto kodsegment går här -

Den <p> och </ p> koderna talar Craigslist där punkt börjar och slutar. Med enkla HTML-koder som detta kan bidra till att klä upp en annons, men det är ett separat ämne för vilket en google.com artikel är ännu inte tillgängliga.

Nu är det dags att skjuta upp ditt Craigslist konto och publicera den nya annonsen med Scratchpad kopian, som du klippa och klistra i. Jag rekommenderar att du sparar ditt anteckningsblock arbete eftersom du kanske en dag vill använda den lysande kopia.


Nu är här några goda nyheter: När du inkluderar stora bilder i dina annonser, behöver du inte att lägga till bilder igen när det är dags att återanvänt. Som du kanske vet är Craigslist en push-down stack. I populära kategorier som bilar, datorer och möbler, kan din annons försvinna snart utanför skärmen som nya annonser staplas ovanpå. Lösningen är att topptjänst som Craigslist tillåter varje 72 timmar eller så. När du topptjänst en vanlig annons (genom att först ta sedan remailing annonsen från ditt konto), de fyra små bild tillgänglig slots måste förnyas, vilket tidskrävande och kan vara förvirrande om du inte har ändrat de numeriska namn som varje foto av din kamera.

Inte så när fotot koden ingår i annonstexten. Det är en trevlig bonus för besväret. Glad försäljning med dina nya, kraftfulla annonser.