O2e

Hur du använder gabcast att skapa ljudklipp för blogger.com

Blogga är mycket populärt nuförtiden eftersom de flesta människor vill uttrycka vad de har att säga, berätta vad de gjorde och många fler via online skrift. Jämfört med dagbok, med en blogg är mer interaktiv, och det är mer praktiskt eftersom tekniken har gett bra sätt att uttrycka oss. Blogga på Internet kan vara auditiv i naturen bortsett från visuella. Folk vet att du måste läsa i se bloggar, men nu kan du sätta ett ljudklipp i din blogg för att hålla den interaktiva, roligt och intressant. Blogger.com är en av de populära bloggar. För att publicera ett ljudklipp på denna webbplats, kan du behöva en Gabcast. Här är hur du kan använda Gabcast att skapa ljudklipp för Blogger.com

Hur du använder gabcast att skapa ljudklipp för blogger.com. Gör en kanal för ljudklipp.
Hur du använder gabcast att skapa ljudklipp för blogger.com. Gör en kanal för ljudklipp.
  • Registrera dig. För dig att använda Gabcast att skapa ljudklipp med telefonen och publicera klippen på din blogg, måste du registrera dig som en Gabcast användare. Registrera genom att ange din e-postadress, ett lösenord och sedan ange adressen till din blogg i fältet som webbplatsen.
  • Gör en kanal för ljudklipp. Ge en titel och ett lösenord för att få tillgång till din kanal. Lösenordet måste vara i numerisk eftersom du ska kunna komma åt den med en telefon.
  • Spela in din ljudklipp. När du har ett konto och en kanal, kan du börja spela in dina ljudfiler för din blogg. Din ljudklipp kan vara så lång som en timme i längd.
  • Ring det avgiftsfria antal gabcast. När du har skapat din kanal kommer ett kanalnummer tillhandahållas. När du loggar in på ditt konto på Gabcast, ange lösenordet.
  • Publicera ditt meddelande. När du publicerat det, kan du komma åt ljudklipp från ditt konto i Gabcast. Leta efter "Publicerad Episode" alternativet länken och klicka sedan på det en gång. Du kan också klicka på "Player HTML" alternativet. Markera HTML-koden och klistra in den på din urklipp.
  • Posta ljudklipp på din blogg. För att göra detta måste du först logga in på ditt Blogger.com konto. Gå till sidan Instrumentpanel och sedan hitta Layout alternativet. När du hittat den, klicka på den. Klicka på "Lägg till ett sidelement" alternativet. Leta reda på alternativet HTML / JavaScript. När du hittat det, välj Lägg till blogg-knappen. Du måste sätta en titel på din ljudklipp, och när du har titeln det, kan du klistra in HTML-kod som var från urklipp och sedan spara den genom att klicka på Spara ändringar alternativet. Genom att göra så, kommer du att lägga upp ljudklipp på din blogg.
  • Hör klippet. Du kan gå till din blogg för att se om ljudklippet spelaren där. Om det redan finns där kan du välja på play-knappen för att höra ljudklipp som du precis laddat. Om det inte finns där, upprepa processen för du kanske har missat ett steg.

Vara säker på att när du laddar upp ett ljudklipp, är det tydligt och inte har en massa oväsen så att du inte skulle irritera dina läsare och lyssnare. Du kan gå till Hjälp-menyn i Blogger.com för ytterligare instruktioner om hur man sätter upp ljudklipp på din blogg.