O2e

Hur du använder föräldrakontroll verktyg Internet Control

Internet är en enorm

Internet är en enorm, underbar sandlåda för barnen att lära sig och spela. Men liksom de flesta osanktionerade områden, finns det några platser som du kanske inte vill att dina barn att se, vara det pornografi eller något kränkande till din kultur, din tro, eller din religion. Det är bra att det finns en hel del verktyg Internet Control där ute. Från Internet filtrering, Block Control och även Övervakning Control kan du lära dig att övervaka de webbplatser dina barn besöker så att du aldrig behöver oroa sig för dem att utsättas för webbplatser som du inte tycker är lämpliga för ditt barn. Dessa kan köpas för en minimiavgift på, i genomsnitt 10€. Men det finns gratis versioner också för dig att prova.

Hur du använder föräldrakontroll verktyg Internet Control. Ladda ner och installera.
Hur du använder föräldrakontroll verktyg Internet Control. Ladda ner och installera.

  1. Ladda ner och installera. Det första du måste göra när du får en föräldrakontroll verktyg Internet kontroll är att ladda ner den från hemsidan den ligger på och installera det på din dator. Detta är ett ganska enkelt steg som kräver antingen en aktiv Internet-anslutning eller en resa till datorbutik och köpa en CD. För att ladda ner, söka efter bra barn kontrollåtgärder webbplatser på Internet och välj en som passar ditt barns dator stil. Installerar ett hämtat program eller en CD-skiva med programmet är lätt eftersom instruktionerna kommer att vara där. Kom ihåg att läsa deras EULA (End-User License Agreement).
  2. Hitta tvivelaktiga webbplatser. Om ditt barn redan har lärt sig att använda Internet innan ha föräldrakontroll, observera hans Internet vanor för tvivelaktiga webbplatser. Tvivelaktiga webbplatser är webbplatser som kan ha innehåll som inte är lämpligt för ditt barn eller är en fara för sig själv eller människorna omkring honom. De flesta Internet föräldrakontroll program har redan en lång lista över förbjudna webbplatser. Men, tillägger Internet förändringar och webbplatser till sin akt ganska snabbt, så det finns vissa platser som kan sippra genom sprickorna. Kontrollera forum om nya tveksamt innehåll sajter för att hjälpa dina barn.
  3. Blockera dåliga platser omedelbart. Om du hittar några tvivelaktiga webbplatser, blockera dem. De flesta Internet föräldrakontroll program har en "Lägg till i listan" alternativet där du enkelt kan placera den webbsidan URL på listan så att barnet inte kan besöka den på off chans att han ser det på någon av de chattsidor han är på. Detta kommer att säkerställa att han inte utsätts för något skadligt för sig själv.
  4. Prata med ditt barn. Även om Föräldrakontroll programmet gör sitt jobb, är det mycket viktigt för dig att prata med dina barn om nödvändigheten av att ha en Internet-blocket på plats. Dina barn kanske tror att du inte litar på dem på grund av behovet av ett program som begränsar dem och att du inte värderar sin dom i webbsidor. Det behövs för att placera en fast, men varsam hand på dina barn och få dem att inse att det finns vissa saker som de kanske inte anser vara skadliga, men egentligen är. Ansökningarna hjälper dig att hålla din familj säker, men du måste göra ditt barn att förstå att dessa program är för deras eget bästa, och att Internet har en hel del farliga innehåll webbplatser lurar om.