O2e

Hur du använder din nya Flip Video

Flip Video är en mycket liten videokamera

Flip Video är en mycket liten videokamera. Även om det ser ut som en leksak, är Flip Video mycket funktionell och lätt att du enkelt kan bära runt för att fånga alla händelser eller ämne. Men vad gör denna videokamera ännu mer attraktivt är att det är lätt att använda. Du behöver inte lära sig olika komplicerade funktioner för att fullt ut utnyttja denna gadget. Detta innebär att du kan använda kameran omedelbart efter det att den ur lådan. Här är en guide om hur man använder det.

Hur du använder din nya flip video. Undersök din flip video.
Hur du använder din nya flip video. Undersök din flip video.

  • Undersök din Flip Video. Det är viktigt att först se till att din nya videokamera är verkligen i gott skick. Ta en titt på delar och tillbehör. Se till att allt som är tänkt att vara i paketet ingår.
  • Slå på videokameran. Du kommer att se en röd knapp på den högra delen av kameran. Detta är på / av-knappen. Tryck in den för att slå på videokameran på.
  • Starta inspelningen. Tryck först på knappen Spela, som sitter bredvid på / av-knappen. Kameran är klar för fotografering på denna punkt. Flytta kameran mot motivet du vill fånga. Om dina motivet rör sig, panorera kameran i riktning mot motivet. Eftersom Flip Video är en liten, lätt kamera, behöver du inte oroa dig för att anstränga armen medan du filmar. I vilket fall kan du använda ett stativ för stöd. Stativet levereras med ditt paket och är mycket liten och bekväm att använda.
  • Använd zoomfunktionen. Om du vill göra en närbild på objekt använder zoomen i funktion. Tryck lätt och håll knappen + tills önskat avstånd till motivet uppnås. Om du vill bredda din ram och fånga en större bild, måste du använda zooma ut funktionen. Den representeras av - knappen. Se till dock sakta zooma ut. Om du snabbt zooma ut, kommer du att göra en distraherande effekt. Också notera att zooma ut funktionen på något sätt är begränsad och kan inte täcka avlägsna motiv.
  • Överför video i datorn. Din inspelad video som lagras i videokameran minne, kan laddas ned till datorn med flip-out USB-kontakt. Sätt bara in USB-kontakten till en höghastighets-USB-port på datorn, och datorn kommer att inleda och slutföra överföringen. Du kan även redigera video om du vill. Dock komma ihåg att du måste först ladda ner Flip Video programvara innan du kan göra dataöverföringen. Programvaran finns tillgänglig på Flip Video officiella hemsida.
  • Direkt ladda upp videon på din hemsida. Med samma USB-kontakt kan du överföra direkt videon på din personliga blogg, hemsidor video och sociala nätverk. Flip Video direkta uppladdning funktion är det som gör den här kameran en hit bland digitala videofilmare, bloggare och Internet-kunniga personer.


När den inte används

När den inte används, se till att hålla den Flip Video i påse eller fall. Eftersom det är så liten, är det lätt att misshandla och släppa kameran. Det är därför du måste greppa det ordentligt när du fotograferar.