O2e

Hur du använder digital bok programvara

Digital scrapbooking är en av de mest uppfylla fritidsintressen göras online. Du börjar med råa bilder av nära och kära, och efter minuters styra mus-voila! En kreativ sagobok görs. När du ser den färdiga produkten, kan du bli förvånad över att ha skapat något så konstnärligt - och det är både enkelt och roligt.

Om du vill skapa ett album bok, behöver du programvara. Dessa steg i att skapa en digital bok kan vara likartad i alla program.

Hur du använder digital bok programvara. Skapa ditt bibliotek.
Hur du använder digital bok programvara. Skapa ditt bibliotek.

 1. Förbered de digitala kopior av de bilder du tänker använda. Bilderna måste ha utformats och dimensioneras enligt din specifikation.
 2. Skapa ditt bibliotek. Ordna bilderna i mappar grupperingar. Du kan gruppera med personer, händelser, datum och platser.
 3. Öppna den digitala boken programmet.
 4. Besluta om storleken av boken, det tema du vill och titel sagobok.
 5. Du kan välja pappersformat eller bakgrund. Antalet och typen av mönster i papper beroende på vilket program du använder. Du kan också exportera mönster av papper och bakgrund mallar från webben.
 6. Du kan nu få bilderna. Du kan antingen dra eller släppa, eller på export alternativet, kommer du att få bläddra och välja dina bilder.
 7. När alla de bilder du vill är i programmet, är det dags att utforma din bok. Experiment och lek. Mixa och matcha alternativ för ramar och utsmyckningar som band och ballonger.
 8. Nästa är att lägga till orden. Lägga till text är lätt. Det finns en textruta (som liknar Microsoft PowerPoint och Word) som du kan dra och ändra storlek. Sedan kan du lägga in texten med din önskade teckensnitt och färg.
 9. I att göra boken mer kreativa, bok citat är tillgängliga som du ska maximera. Överlägg, skuggor, klistermärken, former och även papper textur kan enkelt integreras i din bok. Dessutom använder borstar av olika slag för att skapa effekter på din bok.
 10. Så snart du ser att ditt konstverk är gjort, rent papper och en skrivare är allt du behöver för att göra ditt mästerverk påtaglig. Observera att de flesta program är tryckfärdigt, med undantag av tryckta företag som annonserar sina fri programvara, som du måste betala för att få utskrifter.

När den rekommenderade programvaran, här är de fyra som någon konstnär oftast använder och recensioner när du skapar en digital bok. De är alla användarvänliga och packad med så många funktioner. För att avgöra vilken som passar dig bäst, kan du jämföra de digitala böckerna som du gjort från ett program till ett annat genom att använda samma teman och bilder:

 1. Sagobok Creator Plus . En av de mest enkla och lättanvända program. Du hittar den här på creativememories.com
 2. Shutterfly Digital Scrapbook. Kanten på Shutterfly är att du kan designa och skriva ut inte bara fotoböcker, men också kort, kalendrar, DVD, skjortor och affischer. Deras hemsida är shutterfly.com .
 3. iPhoto. Eftersom detta är en del av Apple Company, de bokteman finns här är mycket kreativa och high tech. Föreställ dig, kan programmet upptäcka och känna igen ansikten i bilder! Det kan matcha namn med bilder. Du hittar den på apple.com .
 4. Scrapbook fabriken deluxe . Denna programvara erbjuder 6000 mallar och projekt, 5000 utsmyckningar och 1.500 teckensnitt. Du kan få mer information om detta på novadevelopment.com .

Det finns fler tips och instruktioner om digital bok programvara

Det finns fler tips och instruktioner om digital bok programvara. Du kan välja pappersformat eller bakgrund.
Det finns fler tips och instruktioner om digital bok programvara. Du kan välja pappersformat eller bakgrund.

Det finns fler tips och instruktioner om digital bok programvara. Det finns miljontals kombination av mönster och effekter som finns tillgängliga på nätet. Du kommer att bli upphetsad när du startar, men kommer att vara mer stolta över att se den färdiga produkten. Också, bara du kan bestämma vilka program du föredrar efter försöker några av dem. Visa dina vanliga bilder vaknar till liv är verkligen beroendeframkallande.