O2e

Hur du ändrar på internet nyckeln i Norton - produkt säkerhet

Ett av de äldsta och mest betrodda företag när det gäller antivirus och Internet Security är Norton. För ungefär två decennier har företaget tillverkat sina antivirusprodukter och säkerhetssystem. En av de viktigaste funktionerna i Norton Antivirus är förmågan att uppdatera sig via Internet. Allt du behöver är Internet Key. Här är några steg för att installera Internet Key och uppdaterar Norton-produkten.

  • Anslut. Först av allt måste du se till att du har internetuppkoppling. Varje internetuppkoppling kommer att göra. Du kan använda bredbandsanslutning, Wi-Fi, eller DSL-anslutningar. De flesta datorer idag är utrustade för att automatiskt känna igen internetanslutningar som finns tillgängliga. Om din dator inte är inställd på att automatiskt känna igen internetuppkoppling, kan du gå till kontrollpanelen och klicka på nätverk-knappen. Här hittar du ett alternativ som heter "Automatiskt Visa Nätverksanslutningar." Detta kommer att hjälpa din dator känner igen alla tillval internetuppkoppling finns tillgänglig.
  • Öppna. När du har anslutit till Internet, är nästa steg för dig att öppna Norton antivirus eller Internet Security själva programmet. Gör detta genom att klicka på ikonen som har kvar på skrivbordet efter installationen. Om du råkar ha bort den här ikonen kan du fortfarande komma åt programmet genom att klicka på Start-menyn knappen och söka efter Norton mappikonen i listan över installerade program i din dator.
  • Prenumerera nu. Efter Norton programmet har startat, kommer du att märka en stor bar på botten märkt som "Prenumerera nu". Klicka på den här knappen och du kommer att se en liten dialogruta. I dialogrutan, kommer du att bli ombedd att ange Internet Key. Ner Internet-knappen finns i lådan som medföljde Norton-produkten installationsprogrammet. Om du har köpt produkten online, kommer Internet nyckeln lämnas via e-post. Var noga med att skriva in den exakta nyckeln som den ges. Om du hämtar nyckeln från e-post, helt enkelt kopiera och klistra in hela koden, så att det kommer mindre chanser att begå misstag.
  • E-postadress. När du har skrivit in Internet Key, kommer du att bli ombedd att ange din e-postadress. När du anger din e-postadress kommer Norton skapa ett konto åt dig som du kan använda för att uppdatera ditt program eller söka efter nya buggfixar och uppdateringar av själva ansökan. Aktiveringen kommer också att avslutas när du klickar på länken från Norton och skickas till din e-postadress. När du har klickat på aktiveringslänken, gå till program och tryck på knappen "Klar".
  • Uppdatering. När du har skrivit in Internet Key kommer Norton automatiskt uppdatera virusdatabasen på en daglig basis. Efter ett år kommer Internet Key ut och du kommer att behöva ersätta den med en ny Internet Key som du kan köpa i Norton webbplats eller på din lokala Internet-programvara leverantör.


Hur du ändrar på internet nyckeln i norton - produkt säkerhet. Anslut.
Hur du ändrar på internet nyckeln i norton - produkt säkerhet. Anslut.

Med dessa steg bör du kunna ändra på internet nyckeln i Norton säkerhetsprodukt och få sinnesfrid att datorn är skyddad mot virus och malware.