O2e

Hur dela lager i Paint Shop Pro Photo XI

Bilder och bilder har gått en lång väg sedan den första fotografiet snäste av människan. Vad var då en enkel krönika av människor, plats och händelser i en klick av ett finger, har nu blivit arkivet även de mest spontana ögonblick som en bebis första steg, den första kyssen, eller ens vinnande basket skott. Men det var bara början som även kvaliteten på foton läggs på snabbspår till perfektion tack vare bildförstärkningsmedel program. Och var det bara början på något ännu större, något ännu större för bildvärld.

Tack vare datorer

Tack vare datorer, kan man nu skapa bilder, foton, design och andra visuella fester med sådan lätthet. Det som började som just dokumentation har nu blivit en mästerlig processen för att skapa med Paint Shop Pro Photo XI. Paint Shop Pro Photo XI är ett program som låter dig skapa bilder och foton på datorn med sådan lätthet och allt du behöver göra är att lära sig det. Om du vill veta en av dess mer använda funktioner, här är några tips om hur man dela upp lager i Paint Shop Pro Photo XI.

Hur dela lager i paint shop pro photo XI. Att lära sig funktionen.
Hur dela lager i paint shop pro photo XI. Att lära sig funktionen.

  • Att lära sig funktionen. Men innan du dyker in i den underbara fördelen med Paint Shop Pro Photo XI, måste du först veta funktion grupp / Dela upp funktionen. Konceptet är ganska enkelt. Gruppen Funktionen går separata bilder på ett kalkylblad. Från den gruppering du kan manipulera dem tillsammans. Dela upp inaktiverar den grupp du har ställt in.
  • Verktyg för Paint Shop Pro Photo XI Dela upp funktionen. Så du kan lära denna värdefulla funktion finns det några saker som du behöver för att komma igång. Den mest grundläggande av kraven är Paint Shop Pro Photo XI. Ingen programvara, ingen funktion. Se till att du får den licensierade produkten. Säg nej till piratkopiering. Nästa objekt som du behöver är en dator med tillräcklig kraft och minne för dig att manipulera det sista objektet som behövs. Den sista punkten som behövs är en bild och några grupperade lagren. Det kan vara vad bilden du har i din dators minne. De viktiga sakerna är skikten.
  • Rulla ut arbetsfält. Det första du bör göra är att öppna mycket bilden som du vill använda för att lära sig Dela upp funktionen. Klicka på programmets Arkiv alternativ. Därifrån väljer alternativet Open. Bläddra sedan till bilden med lager. Med bilden nu på arbetsytan kan du göra som du vill med hjälp av Paint Shop Pro Photo XI.
  • Skiktet paletten. Ett sätt att dela upp bilder är genom användning av skiktet paletten. Helt enkelt söka efter de grupperade bilderna. Högerklicka på den. Därifrån en undermeny kommer att uppenbaras för dig. Välj urvalet som läser Dela upp lager.
  • Fliken Lager. Annat sätt att gå om Dela upp funktionen är genom lager alternativet i flikraden. För att göra detta, markera lagret av gruppbilder. Detta kan göras genom att gå till lagret paletten. Klicka på den och sedan bläddra igenom alternativen i lager alternativet i flikraden. Leta efter dela upp och klicka på den. Glöm inte att spara bilden så din bild redigering inte går till spillo.
  • Designa bilder eller redigera bilder är ett roligt sätt att uttrycka kreativ. Datorn ger dig ett enkelt sätt att göra det om du vet hur man använder Paint Shop Pro Photo XI.