O2e

Hur dekryptera och bränna en DVD

Denna steg för steg guide visar dig hur du dekryptera och bränna en DVD med DVD Decrypter. Detta är en av de få programtitlar som du kan använda för DVD dekryptering, och kan hittas på mrbass.org .

Hur dekryptera och bränna en DVD. Efter dekryptering din fil, kan du bränna nu den till en DVD.
Hur dekryptera och bränna en DVD. Efter dekryptering din fil, kan du bränna nu den till en DVD.

Instruktioner:

Dekryptering

  1. Se till att du har tillräckligt med utrymme på din hårddisk för filen. 6 till 8 gigabyte utrymme är oftast tillräckligt.
  2. Kör DVD Decrypter. Denna programvara är väldigt användarvänlig så att du inte kommer att ha några problem med gränssnittet. Därifrån ser du ett fält för att välja en enhet för DVD och ett annat fält för utdata.
  3. Nu kommer programmet att antingen få dig att välja vad DVD-enhet för att använda eller om du bara har en i datorn den automatiskt kommer att väljas.
  4. Välj var du vill spara din konverterade filen genom att klicka på "Bläddra"-knappen på höger sida och därefter klicka på "OK"-knappen.
  5. För att börja dekryptera filen, klicka på "Spara till PC" knappen på botten av gränssnittet och mjukvaran kommer automatiskt kopiera filen.
  6. Därifrån kan du konvertera DVD till ATI, MP4, WMV och andra format (valfritt)
  7. Efter dekryptering din fil, kan du bränna nu den till en DVD. Det finns 3 typer av DVD-skivor för att bränna. Dessa data-DVD, kommersiella DVD och Multimedia DVD fil. Du bör veta vilken typ av DVD du vill bränna. Bränningen du kommer att avgöra vilken typ av data som du vill bränna.

Bränna data till en DVD

De flesta datorer har en DVD-brännare som redan installerat i dem. Om din dator inte har en du kan köpa eller hämta brännarprogram gratis på internet, t.ex. Nero eller Roxio . Öppna bara programmet, välj bränna en data-DVD och följ instruktionerna. Du kan oftast bränna en full längd DVD i ca 20 minuter eller snabbare.

Bränna data till en DVD. Kopiera och bränna en kommersiell DVD.
Bränna data till en DVD. Kopiera och bränna en kommersiell DVD.

Kopiera och bränna en kommersiell DVD

Du kommer att behöva några speciella program för att avkoda Digital Rights Management (DRM) annat än de vanliga brinnande program eller programvara. Du måste också krympa filen eftersom den kommer att uppta för mycket utrymme på din dators hårddisk.

De vanliga kommersiella DVD-skivor är dubbla lager och har stora mängder data (7-8,4 gigabyte). Du måste komprimera filen för att få den att passa i en vanlig 4,7 GB DVD. Efter sprickbildning och komprimera den ursprungliga DVD, kan du använda din vanliga program DVD-bränning för att bränna den.

Notera att ta bort DRM är olagligt. Sitt bästa att du bara dekryptera och bränna DVD-skivor för backup och aldrig för distribution.

Bränna mediefiler till en DVD

Detta är i särklass en av de enklaste att brinna på grund av dagens DVD-verktyg. Du kan ge din fil några professionella funktioner som att lägga till din egen meny sida och titlar. Vissa DVD-bränning paket ger dig även möjlighet att lägga till undertexter till filmen.

Använda DVD-bränning, kan du även lägga till dina egna Digital Rights Management (DRM) om du skapar dina egna kommersiella filmer.