O2e

Hur brusreducering hörlurar fungerar

Brusreducering hörlurar är den typ av hörlurar som kan minska mängden yttre buller som hörs när du bär dem. Denna typ av hörlurar är bäst för att lyssna på musik utan att behöva ställa in volymen för högt. Detta är också till hjälp för människor som vill sova i en miljö där buller är konstant. De brusreducering hörlurar eliminerar akustiskt buller som bäraren kan höra.

Här är hur akustiska hörlurar fungerar:

  1. Två typer av hörlurar brusreducering. Den första typen är känd som den aktiva typen. Båda dessa typer av hörlurar Brusreducering fungerar genom att blockera ljudet av akustiska vågor som kan komma in i örat. De ljudvågor som skapas av ljudet från hörlurarna störa eller avbryta ut ljudvågorna som kommer från extern källa. Det är därför mängden yttre buller blir sämre. Detta kan betecknas som aktiv avbokning.
  2. Komponenter av buller-annullering hörlurar. Det finns olika enheter som bidrar till tekniken bakom hörlurar brusreducering. Några av de enheter som utgör hörlurarna omfattar en mikrofon, en högtalare, ett batteri och brusreducering kretsar. När dessa komponenter sammanfogas, kan de minska mängden yttre buller hörs av personen med 70%.
  3. Mikrofon. Mikrofonen är den komponent inuti hörlurar som får omgivningens ljud som kan höras av personen. Mikrofonen är ansvarig för att fånga de ljud som inte är blockerade av hörlurarna.
  4. Brusreducering kretsar. Den brusreducerande krets är den enhet som finns i hörluren. Denna anordning arbetar för att minska mängden brus som användaren hör. Denna krets noterar frekvens och amplitud av buller och motverkar den med en annan våg så att buller upphävs.
  5. Högtalare. Vågen som brusreducerande krets producerar skickas till högtalarna för hörlurarna. Det är där det yttre bullret är minskat på grund av destruktiv interferens. Högtalaren filtrerar endast ut oönskade ljud men ändå lämnar ljudet från högtalarna klara och skarpa.
  6. Batteri. Batteriet driver brusreducering hörlurar utrustning. Du kan behöva byta batteri en hel del om du använder hörlurarna ofta. Detta är nackdelen att använda hörlurar brusreducering som mot vanliga hörlurar. Ett batteri krävs för att den aktiva bruskontroll att arbeta.

Hur brusreducering hörlurar fungerar. Två typer av hörlurar brusreducering.
Hur brusreducering hörlurar fungerar. Två typer av hörlurar brusreducering.

Dessa är de viktigaste komponenterna som utgör hörlurar brusreducering och användningen av varje komponent. Det finns olika typer av hörlurar Brusreducering som är tillgängliga på marknaden idag. Några av dem är hörlurar och några av dem är hörlurar. Brusreducering hörlurar används inte bara för att lyssna på musik. De är också effektiva enheter att använda även om du bara vill radera ut buller och slappna även när det inte finns någon musik spelar igenom hörlurarna.