O2e

Hur bränner podcasts till DVD

Podcaster är alltid en intressant klocka kan det vara om din hobby

Podcaster är alltid en intressant klocka kan det vara om din hobby, arbete eller vad som helst i allmänhet. Det fina med podsändningar är att dessa korta webisodes automatiskt spara sig till datorns hårddisk på framgångsrikt ladda ner dem. Men efter att ha din favorit podcasts på din hårddisk är inte en garanti att du kommer att ha dem alltid att titta på och översyn.

Det är ett faktum att du aldrig kan berätta när din PC eller laptop kommer att krascha eller bryta ner. Det är därför det är viktigt att ha säkerhetskopior för din favorit podcasts eller webisodes. Här är några enkla tips om hur man bränner podcaster till din DVD.

Hur bränner podcasts till DVD. Podcast spara verktyg.
Hur bränner podcasts till DVD. Podcast spara verktyg.

  • Podcast spara verktyg. För att skapa ett arkiv för dina podcaster eller webisodes finns det några saker du måste skaffa innan du kan börja. För att bränna podcaster eller webisodes till DVD-skivor bör du ha en DVD-enhet, iTunes-spelare, en DVD och en del reservdelar, och glöm inte att ha din favorit podcasts och webisodes märkta på rätt sätt.
  • Få anpassade med iTunes. Innan du börjar överföra podcaster eller webisodes till DVD att du har ett iTunes-programmet. Börja med att leta efter iTunes-ikonen på skrivbordet. När lokalisera ikonen dubbelklicka för att öppna iTunes. Vänta tills iTunes att ladda ordentligt.
  • Lista dem bra. Det är en sådan smärta att bränna oorganiserade filer till en DVD-skiva. Den surfa och söka efter filer tar tid och äter upp ditt tålamod. Så lista de podcaster du vill bränna på ett anteckningsblock. Och behåll den som referens senare. Du kan göra samma sak i iTunes. Förbered för listan genom att skapa en ny spellista. För att skapa en spellista, växla plustecknet som finns på den nedre vänstra delen av iTunes. ITunes-programmet kommer att be dig att ange ett namn för spellistan. Var uppmärksam på att namnge din spellista. Gör det lätt att komma ihåg och tema med de podcaster du är på väg att brinna.
  • Plocka och dra de podcaster. Nu när du har din spellista redo är det dags att dra ut podcasts och webisodes du vill bränna. För att komma till webisodes eller podcaster öppnar Podcast menyn hittas när du växlar biblioteket rubrik. Nu podcaster du har hämtat visas innan du. En efter en, markera de podcaster du vill bränna. När du är klar plockar ut podsändningar är det dags att dra dem till spellistan du har skapat tidigare.
  • Burn Baby Burn! Det brinntid. Peka på den spellista du har skapat. Dubbelklicka på den för att öppna och växla Bränn skiva funktionen. Vänd sedan musen till Data-CD eller DVD finns på Bränn inställningsmenyn. På denna punkt din DVD-enhet öppnas. Detta är den vita för dig att skriva in en tom DVD där du kommer att bränna dina poddsändningar. När du har satt i tom DVD träff Bränn för att börja.

Nu kan du skapa ett arkiv för dina podcasts och webisodes. Dessa episoder är nu säker även om datorn kraschar.