O2e

Hur bluetooth MP3-filer till din telefon

Detta kommer inte att fungera om du inte har Bluetooth på både telefonen och datorn. Jag skulle också rekommendera att du använder ljud programvara för att minimera din MP3 så att det är mellan 5-40 sekunder långa - sätta hela låten på din telefon kommer att ta upp en hel del utrymme. Dessutom, se till att göra en räddning, som när du sparar MP3, så du inte sparar över den ursprungliga MP3-fil.

Nu, låt oss komma igång.

Hur bluetooth MP3-filer till din telefon. Välj "till Bluetooth" alternativ.
Hur bluetooth MP3-filer till din telefon. Välj "till Bluetooth" alternativ.

 1. Högerklicka på mp3 du vill skicka till din telefon.
 2. Välj "till Bluetooth" alternativ från rullgardinsmenyn val.
 3. En annan rullgardinsmenyn alternativet visas med en lista över Bluetooth-enheter som du kan skicka till MP3.
 4. Välj telefonen i listan. Om du inte ser din telefon i listan behöver du:
  • Se till att din Bluetooth-telefon är inställd på upptäckbart eller är i hitta mig mod. (Detta görs på de flesta telefoner genom att gå till dina inställningar och / eller anslutningar.)
  • När telefonen är inställd på upptäckbart / hitta mig mod, välj sedan "välja andra enheter alternativet" från drop-down på din dator.
  • Datorn kommer att starta en sökning och kommer troligtvis hitta din telefon. Det kan också hitta andra närliggande Bluetooth-enheter.
  • Välj telefonen i listan över enheter som hittats. När du väljer din telefon för första gången, kan du behöva ange ett lösenord på din telefon och sedan på datorn. När du har valt din telefon, är du redo att fortsätta till nästa steg.
 5. En pop-up kommer att visas på din dator visar processen status på din nedladdning.
 6. När nedladdningen är klar, kommer en annan pop-up-meddelande visas på datorn som säger att din filöverföring var lyckad (eller misslyckad).
 7. Du bör nu kunna gå till dina ljud på telefonen och hitta låten i listan.