O2e

Hur att starta din online dating profil uppsats

Vid sammanfogning av online dating webbplatser

Vid sammanfogning av online dating webbplatser, kommer du vanligtvis ombedd att säga några saker om dig själv. Du bör inte ignorera detta eller avstå skriva några saker om vem du är. Även om det är sant att bilderna på din online dating profil stava tusen ord eller öppna upp en hel del möjligheter, det är den skriven uppsats bredvid det som kommer att hjälpa dig att hitta rätt match. Hur du presenterar dig själv med denna uppsats kommer att berätta möjliga träffar hur intressant du är. Det finns ingen magisk formel för att hitta "den", men om du börjar med att göra din profil står ut med rätt beskrivande ord, så du kan bara hitta dig själv träffa din perfekta match.

Hur att starta din online dating profil uppsats. Ärlighet är alltid den bästa politiken.
Hur att starta din online dating profil uppsats. Ärlighet är alltid den bästa politiken.

Nedan är några saker du kan göra för att piffa upp din online dating profil uppsats:

  1. Ärlighet är alltid den bästa politiken. Vara enkelt när du skriver din profil. Glöm alla dessa filmer berättar du annars eftersom verkligheten inte brukar bli så. Att vara ärlig kan du starta i höger fot. Du skulle inte vilja att skapa en relation med en potentiell match genom att ligga första gången, eller hur?
  2. Var specifik med vad du vill. Om du gillar musik, till exempel, är det inte tillräckligt att bara skriva, "Jag tycker om musik," och avsluta den där. Varför inte inkludera vilken artist du gillar och en kort anekdot om varför du gillar dem? Detta kommer att dra in mer intresse, vilket öppnar dina chanser att göra fler matcher.
  3. Undvik skryt. Visst, det skulle vara trevligt att skriva in dina prestationer och ge dig själv några knuff. Men detta kan bli en stor stänga än en upplysande sväng på. Du kan markera vad dina prestationer är, men tona ner klingande alltför stolt för att inte skjuta upp era matcher.
  4. Skriv in ett riktigt vänlig ton. Om möjligt låt din humor lysa igenom din profil, skulle folk älskar att läsa något sådant. Det låter dem veta att de eventuellt kommer att ha en fantastisk tid med dig.
  5. Så om du har att skriva med humor, så om följer att man inte bör nämna något om en nyligen skilsmässa eller en dålig break-up. Ingen skulle vilja läsa dig ventilera om din ex-relationer, så håll tonen positiv.
  6. Hålla personliga uppgifter, såsom ditt nummer och hus adress, utanför profilen för att avvärja stalkers och skydda dig från andra rovdjur.
  7. Söka hjälp av en anhörig till en vän när du skriver ner din profil uppsats. Det är oftast mycket svårt att skriva något om dig själv utan över-betona eller tona ner en sak eller två så det skulle vara en bra idé att få en återkoppling från någon.
  8. Glöm inte att skriva vilken typ av person du letar efter. Folk gör misstaget att sätta generaliserade idéer om vilka de är och vad de vill, så skulle de i slutändan får fel matcherna.

Du är i detta online dating site för en anledning, och det är --- att hitta någon som du kan möjligen dela resten av ditt liv med. Så låt hjulen ditt öde går där du vill att de ska gå och göra din profil en exakt beskrivning av vem du egentligen är och vad du verkligen vill.