O2e

Hur att rensa upp Windows Task Manager

Windows Task Manager är ett praktiskt verktyg som övervakar datorns prestanda. Den kontrollerar program som för närvarande körs och kan också stoppa vissa processer och uppgifter. Om datorn ska visa uppvisa några tecken på avmattning kommer Aktivitetshanteraren prestanda fliken kan du visa hur mycket minne du använder dig tillsammans med en graf som visar hänsyn till din senaste användning. Om du inte är nöjd med resultatet för din dator, kan det vara nödvändigt att göra en del underhåll för att förbättra den. Här är vad du kan göra:

  • Låt din Aktivitetshanteraren kontrollera om dina resurser för din processor och ditt minne räcker nog.
  • Om du inte är nöjd med datorns hastighet kan det bero på vissa program som startas vid start. De orsakar förseningar när du startar Windows och kan definitivt bromsa datorns hastighet eftersom de använder upp systemresurser. Vad Registry Cleaner gör är kontrollera din Windows-registret och pekar ut både ogiltiga och inaktuell information från den. Vad de gör är rörigt bara upp databasen av registret. När dessa speciella poster fast kan ditt system köra så smidigt och så felfri som möjligt.
  • Ett annat sätt att snabba upp din dator är att defragmentera datorns hårddisk, tom ut obeständiga filer eller rengör systemåterställningspunkter. Med hjälp av en programvara verktyg som är tänkt att rensa ut registret är fortfarande den mest effektiva metoden för att öka datorns hastighet. Den främsta anledningen till detta bör rengöras är att det fungerar som förvaringsutrymme för all information om din dator och det kan bli fullastade som påverkar hindrar datorn från att fungera som bäst. Aktivitetshanteraren processer flikar visa dig alla de processer som körs som bidrar mycket i din dator långsammare och hjälper dig att avgöra rätt kurs för att lösa problemen.
  • En registret rengöring verktyg kan hjälpa dig att avgöra vilken av informationen i din Windows-registret bör förbli och som kan kastas. Reparera registret kommer att lösa en hel del problem i systemets prestanda. Visa din Aktivitetshanteraren för att kontrollera om din städning verktyget har gjort sitt jobb och att dina resurser hanteras skickligt att uppnå optimal prestanda.

Hur att rensa upp windows task manager. Om du inte är nöjd med datorns hastighet.
Hur att rensa upp windows task manager. Om du inte är nöjd med datorns hastighet.

Aktivitetshanteraren spelar en mycket viktig roll när det gäller att få ut det bästa av din dator. När du är ansluten till ett nätverk, kan det berätta enkelt hur ditt nätverk fungerar genom nätverkets status. Det kan också avgöra om det finns en annan användare är ansluten till nätverket, kontrollera vad han använder nätet för, och gör att du kan skicka meddelanden till andra användare. Det kan finnas vissa situationer där virus orsakar fel Aktivitetshanteraren. De kan också avaktivera Aktivitetshanteraren så att vissa onödiga processer de kör kan fortsätta att göra det. Se till att lösa dessa problem Aktivitetshanteraren och hålla datorn fri från program som gör mer skada än nytta för din dator.