O2e

Hur att påskynda uppladdning till Flickr

Flickr är en av de mest populära platserna fotodelning i världen idag

Flickr är en av de mest populära platserna fotodelning i världen idag. Med Flickr kan du ladda upp dina bilder till Internet och dela dem med familj, vänner och alla andra som har tillgång till Internet. Om du älskar att ta bilder med Flickr, men kan uppladdningsprocessen vara mycket långsam, speciellt om du laddar upp fotografier via hemsidan själv. Här är några sätt för dig att kunna påskynda uppladdningsprocessen i Flickr.

  • Ladda ner Flickr uploader. För de flesta Mac-användare och Windows-användare, har du möjlighet att ladda ner Flickr. Uploader. Denna uploader är ett program som du kan ladda ner direkt från Flickr webbplats. När du har laddat ner programmet kan du installera det och sedan använda den för att hantera och så småningom ladda upp dina bilder till Flickr. En av de bästa sakerna med Flickr Uploader är att det fungerar för de flesta plattformar - oavsett om du använder en dator på Mac eller Windows - och det fungerar för de flesta versioner av dessa operativsystem. Du kan också lägga till taggar och beskrivningar för dina bilder innan du laddar upp dem till Flickr.
  • Försök juploader. Mac och Windows, dock inte de enda två operativsystem som finns idag. Om du kör en dator med operativsystemet Linux, kan du ladda ner jUploader. Den jUploader är särskilt utformad för Linux, och du kan ladda upp bilder inte bara på Flickr, men på andra bilden lagringsplatser samt såsom Zooommr. JUploader kan du bearbeta dina bilder i omgångar, så att du kan lägga till taggar, rubriker och beskrivningar för hela uppsättningar av foton innan du lägger upp dem.
  • Vista flickr uploader. Flickr Uploader dock inte fungerar för Windows Vista-operativsystem. Om du kör en Vista-dator, kan du ladda ner Vista Flickr Uploader. Detta fungerar på samma sätt som den vanliga Flickr Uploader, men är speciellt utformad för Vista. Återigen kan du lägga till titlar, rubriker och taggar till dina fotografier med detta program innan du ladda upp bilder till webben.
  • Flickrsync. Slutligen bör du också överväga att installera FlickrSync programmet. Detta är en synkronisering program som låter dig att både ladda upp kopior av dina bilder till Flickr, men ändå behålla de ursprungliga bilder i din hårddisk. Detta är särskilt användbart för personer som inte använder Flickr som lagringsplats webbplats, utan helt enkelt som ett sätt att visa sina fotografier för allmänheten. Med FlickrSync kommer alla fotografier i angivna mappar automatiskt laddas upp till Internet. Programmet gör detta genom att skapa Flickr apparater, som i grunden mapparna i din dator som Flickr regelbundet kommer att undersöka för att kontrollera nytt innehåll. Om det finns nya bilder, kommer det att laddas upp till ditt Flickr-konto.


Hur att påskynda uppladdning till flickr. Ladda ner flickr uploader.
Hur att påskynda uppladdning till flickr. Ladda ner flickr uploader.

Tänk på att du behöver ett Flickr-konto när du använder någon av dessa uppladdning och synkronisering program. Med dessa steg i åtanke, bör du enkelt kunna ladda upp dina bilder med så lite tid som möjligt.