O2e

Hur att öka trafiken till din webbplats

Det har varit månader sedan du lägger upp din hemsida, men du har inte tjänat en anständig inkomst av det. Även om du kanske känner att du har gjort allt för att marknadsföra din webbplats, verkar intäkterna inte stå i proportion till den insats eller kanske pengar du har investerat. Samtidigt betalar experter för att göra jobbet åt dig bara verkade som en ljus en idé, det finns faktiskt andra enkla sätt du kan använda för att på ett effektivt sätt att öka trafiken till din webbplats gratis.

Hur att öka trafiken till din webbplats. Gör din webbplats attraktiv och dynamisk för att locka besökare.
Hur att öka trafiken till din webbplats. Gör din webbplats attraktiv och dynamisk för att locka besökare.

Gör din webbplats attraktiv och dynamisk för att locka besökare.
Du ska behandla din webbplats som ditt företag "store front. Och som i någon annan butik front, en tackily utformat en kommer naturligtvis stänga potentiella kunder. Är din webbplats färgtema distraherande också för ögonen? Kanske det finns alldeles för många neonfärger eller obehagliga bilder? Eller kanske din webbplats har utformats på ett sådant sätt att navigera genom dess sidor är en uppgift. Dessa faktorer, samtidigt kan anses vara ringa, faktiskt göra eller bryta dina ansträngningar på att köra en framgångsrik webbplats.

Se till att dina kunder kan kontakta dig enkelt

Se till att dina kunder kan kontakta dig enkelt.
Återigen, är din webbplats din butik front. Kunderna är mer benägna att komma tillbaka till din butik om de har väl omhändertagen första gången de kom. Samma behandling bör göras till webbplatser. Kunderna bör ges möjlighet att interagera med dig via ett kontaktformulär som finns på din webbplats. Och, naturligtvis, bör detta kontaktformulär vara lätt att hitta och bör inte kräva mer än två musklick för att komma åt en. Naturligtvis är snabbt svar på dessa meddelanden lika viktiga. På så sätt är dina kunder säker på att en riktig människa faktiskt driver webbplatsen de frekventa.

Ha en stödjande blogg för att öka trafiken till din webbplats.
Bloggar är älskad av nästan alla sökmotorer så du kanske vill överväga att sätta upp en för att göra din webbplats. Dock bör bloggar behandlas och hanteras annorlunda från webbplatser. Webbplatser kräver inte ständig uppdatering av innehåll medan bloggar gör. För att se till att din blogg blir märkt, måste du registrera dig för ett Technorati konto. Technorati är Google i bloggvärlden. Det index och rangordnar bloggar, särskilt de ständigt uppdaterade sådana. Att ha ett konto med Technorati försäkrar att din nya blogg innehåll upptäcks och indexeras vilket ger dig fler chanser att göra det till de bästa sidorna av resultat för sökmotorn.

Både din hemsida och blogg bör innehålla om länkar för att ge information om dig och ditt företag. En Om sidan kommer säkert att ge mer trovärdighet vilket gör dina kunder litar på dig mer.