O2e

Hur att öka trafiken till din blogg

Vart du än går, är tung trafik alltid jobbigt

Vart du än går, är tung trafik alltid jobbigt. Fortkörning trafik, slåss trafik, citeringar trafik, och trafiken betala-Vi alla gått igenom det. Ingen vill vara fångad i mitten av en. Det är en sak, men att vissa människor vill öka, och det är marknadsföring trafik för sin blogg. Det finns flera olika sätt som du kan öka trafiken till din blogg. Vanligtvis finns det sju klassiska steg som bloggare använder för att öka trafiken till sin webbplats.

Här är de sju grundläggande steg, plus några tips bonus, om hur man kan öka trafiken till din blogg:

  1. Det första steget är att se till att du optimerar din webbplats. Vad detta innebär är att du måste se till att varje millimeter av utrymme på din webbplats är maximerad och utnyttjat för att främja trafik till din webbplats. Optimera din webbplats innebär också att se till att din webbplats är lättillgänglig för din målgrupp tittare, genom att använda dessa verktyg som Google Maps och geotaggning.
  2. Nästa steg är att skicka din blogg länk för att ingå i alla möjliga sökmotor och katalog som du kan hitta. Detta är ganska självförklarande: ju fler sökmotorer din blogg är på, desto större chans för den att hittas av någon som söker efter information relaterad till din blogg.
  3. Det tredje steget är så enkelt som att kontakta webbansvariga med stabila sidor för att fastställa länkar utbyte.
  4. Skicka dina kommentarer i forum och kommentera redan etablerade bloggar. En sak som du inte bör förbise, är kraften i online-anslutningar. Om du kan skaffa dig främjas på en redan etablerad blogg, då finns det en stor chans att din blogg kommer att få en ökning av besökare, särskilt om du kan få några bra ord i från bloggen sponsor. Ett enkelt sätt att göra detta är att låta vettiga, konstruktiva kommentarer på bloggar, som till sin natur liknar din. Se till att du tagga ditt arbete, så att andra människor som besöker samma blogg kan se ditt arbete också. Detta kommer att öka exponeringen av din blogg, eftersom väletablerade bloggar har ett ganska bra antal anhängare redan. Det kommer också att ge dig den goda viljan hos etablerade bloggare, och vi vet alla att word-of-mouth är ett mycket kraftfullt verktyg för att öka medvetenheten.
  5. Var synlig på platser där du vet att din målgrupp är bunden att gå, t.ex. relaterade webbplatser.
  6. Var inte rädd för att skriva och skicka in några artiklar om din blogg inlägg med inbyggda själv-recensioner av din blogg.
  7. Utnyttja den nuvarande trenden av online webbplatser för sociala nätverk. Ansök om din egen gratis konton i WikiAnswers, AllExperts, multiplicera, Facebook, Myspace och andra webbplatser samhället, eftersom det kommer att göra det mycket lättare för dig att nå dina potentiella publik.
  8. Ett ord: Twitter!
  9. Glöm inte att lägga din blogg till din användarprofil.

Hur att öka trafiken till din blogg. Det första steget är att se till att du optimerar din webbplats.
Hur att öka trafiken till din blogg. Det första steget är att se till att du optimerar din webbplats.

Följ stegen ovan, och du bör se en ökning av trafiken till din blogg på nolltid!