O2e

Hur att hitta sjuksköterskor på nätet

Om du letar efter en sjuksköterska att ta hand om dig själv eller en nära anhörig, kan Internet vara ett snabbt, effektivt verktyg för att hitta en sjuksköterska på nätet. Försök att skriva in lämpliga sökord i en sökmotor, och du bör belönas med en mängd platser som kan ge din omvårdnadsbehov. Om du omdirigeras till webbplatser som inte nödvändigtvis uppfyller dina behov, kan du prova att blanda upp de olika sökord eller lägga till nya. Kom ihåg, det är alltid bättre att vara mer specifik, så att de webbplatser som indexeras av sökmotorn kommer att vara mer likt det du ursprungligen ute efter.

För att ta en bit av RÄNNANDE ur ekvationen

Hur att hitta sjuksköterskor på nätet. För att ta en bit av RÄNNANDE ur ekvationen.
Hur att hitta sjuksköterskor på nätet. För att ta en bit av RÄNNANDE ur ekvationen.

För att ta en bit av uppdragen ur ekvationen, finns det några platser som du lätt kan besöka i din sökning för sjuksköterskor på nätet. Prova European Academy of sjuksköterskor eller AANP på www.npfinder.com . Sajten är utformad på ett sådant sätt att det är lätt att navigera, och det ger dig den information du behöver med så få krusiduller som möjligt. Hemsidan kommer att presentera dig med en ingång ruta där du kan skriva in din stad eller postnummer, följt av en rullgardinsmeny i de olika staterna. Det finns också en praktisk funktion som gör att du kan definiera hur många miles att söka om du ska söka på postnummer. På webbplatsen finns även ytterligare sökalternativ som område av praxis (smärtlindring, geriatrik, idrottsmedicin, och obstetrik, för att nämna några) och de åldersgrupper som kan ses. När du har angett all nödvändig information, klicka på sökknappen och platsen går till jobbet. Du kommer att presenteras med en detaljerad lista eller katalog av tillgängliga sjuksköterskor i ditt område, liksom de olika sätt att kontakta dessa människor. Förutom den huvudsakliga sökfunktionen på webbplatsen hittar du också en övre navigeringsfältet som har länkar till deras medlem centrum, forskning och utbildning arkiven, publikationer och scheman konferens.

www.npclinis.com är en annan webbplats som du kan kolla in. Återigen är platsen utformad på ett mycket minimalistiska mode - inget spännande, bara få dig den information du behöver så snabbt som möjligt. Inmatning hemsidan du kommer att presenteras med ett antal av de viktigaste länkarna som fungerar som innehållsförteckning för webbplatsen. Dessa länkar kommer du att gå med i katalogen sjuksköterskapractitioneren, samt redigera dina kontaktuppgifter om du redan är en befintlig sjuksköterska utövare medlem. Sajten innehåller också upp patienter som söker sjuksköterskor, samt att ge en plats tjänsten mycket som den tidigare webbplatsen vi diskuterade. Tack och lov är de länkar ordnade i två kolumner, den vänstra sidan innehåller länkar för ammande utövare och höger sida som innehåller länkar till de konsumenter, som söker främst att komma i kontakt med en sjuksköterska utövare.

Dessa är bara två av de många webbplatser som du kommer att kunna hitta på webben. Prova att söka själv efter fler webbplatser som kan hjälpa dig att hitta den information du behöver, samt hjälpa dig att komma i kontakt med sjuksköterskan som du behöver.