O2e

Hur att hitta online bingo webbplatser

Så är du klåda att spela på liten omgång Bingo innan du måste gå till jobbet? Det finns många webbplatser som erbjuder online bingo spel. Utbudet av online bingo webbplatser inkluderar: fria platser hela vägen genom betalda medlemskap webbplatser. Nedan hittar du information om några av dessa platser och om de är fria eller medlemskap enbart webbplatser.

  1. Bingo.com - Denna webbplats erbjuder gratis online bingo, men det är lönen i pounds så du kommer att behöva göra lite matematik för att räkna ut dina vinster. Det finns flera olika bingospel inom området såväl som online spelautomater. Några av grafik på denna online bingo sajt är lite barnslig, men det finns många olika kampanjer på sajten.
  2. Bingomania.com - Bingomania.com är gratis att registrera sig, men du måste betala en avgift per bingobricka spelade. Det finns flera olika bingospel på sajten och de erbjuder också spelautomater, videopoker, flikar pull och keno spel. Det finns mycket att göra på denna webbplats och det ger sina spelare möjligheten att chatta med andra spelare. Denna webbplats ser ut som du kan vinna några anständiga jackpots, men du måste komma ihåg att du måste betala per kort du spelar så att dina jackpots kanske inte lägga upp för mycket. Men när du registrerar dig för gratis får du 5€ i fri lek.
  3. Pogo.com - Pogo.com erbjuder en helt gratis online bingo spel som heter Bingo Luau. Med det här spelet får du använda läget spelaren chatten och har massor av kul med de andra medlemmarna. Om du vill spela bingo på Pogo utan reklam kan du anmäla dig till en klubb Pogo medlemskap och få tillgång till några andra online bingo spel.

    Hur att hitta online bingo webbplatser.
    Hur att hitta online bingo webbplatser.

    Med bingo Luau du spelar med tre bingobrickor som är förvalda, men du har möjlighet att ändra dessa kort. Du har också möjlighet att ändra färgen på klickarna och plocka en nummerserie som skall kallas till extra mynt. För att få en bingo på detta online bingo spel, måste du fylla i numren på de mönster som visas längst upp på skärmen. Du kommer att vilja badda bort de nummer som inte finns i mönstret också för att få extra poäng som går mot en jackpottdragning.

Ovanstående online bingo webbplatser är endast ett fåtal på ett internet fyllt med dem. Oavsett vilken online bingo webbplats du väljer, är du säker på att ha massor av kul. Du behöver göra lite forskning men när plocka en plats för att se till att det är en gratis webbplats och inte en gratis att registrera sig platsen som är två olika saker.