O2e

Hur att hitta gratis Sökmotoroptimisering programvara och verktyg

Sökmotoroptimering är en av de blomstrande företag som gör att du kan tjäna pengar på Internet. Genom att bli en SEO expert, kan du hjälpa webbsida utvecklare och webbplatsägare att främja och bibehålla sin webbplats, vilket gör att större webbtrafik och fler möjligheter för webbplatsägare att generera inkomster, allt samtidigt som du kan få din beskärda del av pengar från cyberrymden. För att hjälpa dig göra det bästa av sökannonsering och sökrankning här finns flera gratis sökmotoroptimering programvara paket och verktyg.

Hur att hitta gratis Sökmotoroptimisering programvara och verktyg. Länk Domän av Yahoo.
Hur att hitta gratis Sökmotoroptimisering programvara och verktyg. Länk Domän av Yahoo.

  1. PageRank. PageRank Toolbar skapad av en av Googles grundare kan laddas ner och installeras enkelt i din webbläsare så att du kan avgöra hur väl din optimering webbplats, eller den webbplats som du arbetar med i form av sökmotoroptimering, klarar sig. PageRank Verktygsfältet visar ögonblicksbilder av hur många platser är backlinked till din webbsida. Kom dock ihåg att PageRank verktygsfältet har en intern ranking som kommer att uppdateras och visas i verktygsfältet först efter flera dagar eller veckor. Det återstår dock att en bra indikator på hur väl din webbplats är ansluten med andra relevanta områden, vilket i sin tur är en bra indikator på webbtrafik att din webbplats kommer att generera, liksom hur långt upp sökresultatsidan din hemsida visas.
  2. Länk Domän av Yahoo. För att hjälpa dig att mäta webbplats inlämnande och antalet webbplatser som är länkade till dina webbsidor, prova tjänsten Link Domain tillhandahålls av Yahoo. Den bästa funktionen som denna tjänst erbjuder är att det tillåter dig att inte bara mäta dina egna bakåtlänkar, men också hjälper dig att kolla in de olika typer av bakåtlänkar som är kopplade till dig. Tänk på att bakåtlänkar, som är kopplade till dåliga webbplatser som bedrägliga webbplatser, kan få din webbplats den fruktade spam märket. Detta verktyg kommer också att du kan visa bakåtlänkar för dina konkurrenter. Det kan även ge dig förslag på vilka typer av bakåtlänk möjligheter du kanske vill engagera sig i.
  3. Rank Checker. Sök rankning är ett annat fokus för SEO proffs. När en sökmotor returnerar resultatet för en fråga, är resultaten anordnade i en sekvens. Ju högre upp sekvensen din webbplats är, desto bättre är chanserna att webbplatsen kommer att få trafik, särskilt eftersom de flesta användare inte går utöver den tredje eller fjärde sida med sökresultat. För att se vilka webbplatser som är rankade högt, använd Rank Checker som uppdateras ofta från databaserna hos de stora sökmotorerna.
  4. Google Webmaster Tool. För allt-i-ett verktyg för att hjälpa dig med optimering, men det är Google Webmaster Tool, som kan laddas ner från Google. Dessa kommer att ge dig en mängd funktioner som kan mäta användbar information såsom naturliga tendenser sökannonsering och söka fram frågor som är mest populära. Eftersom Google är en av de ledande i SEO-branschen, kan du vara säker på att resultaten också uppdateras regelbundet.

Med dessa fria verktyg sökmotor, få ditt jobb som en SEO-specialist gjort, samtidigt som den är på budget, är lätt.