O2e

Hur att hitta ett chattrum på WebTV

Med den tillströmning av sociala nätverkssajter

Med den tillströmning av sociala nätverkssajter, folk har lätt tillgång till olika sätt att kommunicera med människor från hela världen och nästan alla samhällsskikt. Det finns chattrum för särskilda ändamål, t.ex. för sex, för vänskap, för spel fanatiker och många andra. Eftersom det finns många val, kan man bli förvirrad om vilka chattrum att delta. Du kan sluta gå med ett rum som har galningar eller fläktar besatt med en artist du aldrig hört talas om.

Vilka orter kan verkligen fånga dina intressen och ge dig en plats att uttrycka dig och uppskattas? Du kan prova att söka ett rum på WebTV.

Först, gå till webbplatsen

Först, gå till webbplatsen. Du kommer att se först startskärmen. Här hittar du de senaste avsnitten av den senaste populära webb-serien. WebTV är en växande genre av underhållning som görs digitalt och anses nu vara ett stort inflytande på de flesta människor. Du kan besöka Hulu, MySpace, WB.com, Blip.tv, eller den ständigt populära YouTube.

Innan man går in ett rum i Talk Stad

Hur att hitta ett chattrum på WebTV. Först, gå till webbplatsen.
Hur att hitta ett chattrum på WebTV. Först, gå till webbplatsen.

Innan man går in ett rum i Talk stad, kommer du att bli ombedd att fylla upp ett registreringsformulär. Detta skulle inkludera uppgifter som ditt förnamn, efternamn, e-postadress, medlem namn som du vill, lösenord som du vill för ditt medlemskap och skriv in koden som anges på blanketten. Detta är också att se till att du kommer att ha en egen identitet i denna virtuella gemenskap. Du kommer då att bli medlem och få tillgång till chattrum.

Välj ett rum

Välj ett rum. Du hittar vissa chattrum när du klickar på samhället knappen. Din chatt deltagande kommer att visas via standard prat Stad Java-gränssnitt. Här inne kan du anpassa din profil genom att ladda upp bilder och skriva in dina bloggar. Se till att om du är online, måste du göra din status "tillgängliga" så att chattare vet att du är tillgänglig och villig att delta i konversationen.
Du bör också ha att orientera dig med de kommandon som används i chattrum. Detta är att se till att du kommer att känna dig inne i rummen som du ansluter. Följande är exempel på kommandon som du kan använda

  • / Act - Detta visar åtgärder, motsvarande / mig.
  • / Ignorera smeknamn - Det här är en medlem kommando som hindrar meddelanden från en medlem från att visas.
  • / Whisper smeknamn - Detta gör att du kan skicka ett privat meddelande inline på chatten skärmen.
  • / Topic - Detta kommando låter dig visa samtalsämne i rummet
  • / Del - Detta kommando tillåter dig att koppla från servern
  • / Privata meddelanden smeknamn - Detta gör att du kan skicka ett separat fönster till en annan chat medlem så att du kan prata privat.
  • / Quit - Detta kommando används när du vill lämna chattrummet

Klicka heta ämnen

Klicka på heta ämnen. Det är att veta vad som är den mest omtalade ämnena på WebTV och du kan även gå med i deras diskussioner på nätet. Var noga med att presentera dig själv på ett trevligt sätt så att du inte kommer att hitta dig själv att göra en fiende istället. Rummet Ägaren kan förbjuda dig från rummet om du kommer att få kommentarer som är obefogad. Om du inte gillar ämnet, kan du enkelt få ut ur rummet och leta efter en annan.

Att hitta ett chattrum i WebTV är ett sätt att få kontakt med andra människor

Med den tillströmning av sociala nätverkssajter. Klicka på heta ämnen.
Med den tillströmning av sociala nätverkssajter. Klicka på heta ämnen.

Att hitta ett chattrum i WebTV är ett sätt att få kontakt med andra människor. Bara välja vad som är bäst för dig eftersom detta är bara för skojs skull. Du behöver inte ta det på allvar.