O2e

Hur att hitta en ny lägenhet på craigslist

Den Craigslist webbplats tillåter vem som helst att publicera och söka efter annonser gratis från valfri plats i världen. Den Craigslist hussektion har för uthyrning och till salu annonser postat av fastighetsägare och hyresvärdar som är sökbara efter plats.

Innan du gör din Craigslist sökning

Hur att hitta en ny lägenhet på craigslist. Innan du gör din Craigslist sökning.
Hur att hitta en ny lägenhet på craigslist. Innan du gör din Craigslist sökning.

Innan du gör din Craigslist sökning, lista de faciliteter och bekvämligheter du vill ha i lägenheten du tänker hyra eller köpa. Inbegripa hyra prisklass, regler om husdjur, antalet sovrum, etc. Klassificera listan till måsten eller valfria bekvämligheter du kan göra utan. Använd listan som en guide för din lista.

Du har två sätt att leta efter en ny lägenhet på Craigslist:

Du kan använda den gemensamma metodiskt sökande.

1

Ett. Logga in på craigslist.org webbplatsen.
en. Välj det land du befinner dig i.
b.. Klicka på din stad och stat.
c.. Välj den specifika platsen eller området närmast önskad plats.

2. Under "bostäder" kategorin, surfa via underkategorier:

  • Apts / bostäder
  • bostäder swap
  • bostäder ville
  • kontor / kommersiella
  • Parkering / förvaring
  • Fastigheter till salu
  • rum / delat
  • sublets / tillfälligt
  • semesterbostäder

Tre. Bläddra igenom de Craiglist listor för hyrda och / eller till salu egenskaper. De senaste inläggen listas först och de äldre annonserna följer. Titeln på varje inlägg är understruken, följt inom parentes av fastighetens specifika platsen.

4. Klicka på rubriken för utstationering att visa hela annonsen. Annonsen kommer att innehålla konkreta beskrivningar med en e-postadress där för att skicka ett svar till annonsören.

Fem. Gör en kort lista från din sökning med hjälp av listan du fram som en vägledning. Ta del av de extra funktioner i fastigheten som inte finns i listan, inklusive bilderna läggs. Du kan kopiera och klistra in detaljerna i varje annons för att ytterligare granska dina alternativ.

6. Ytterligare prioritera din lista över lägenheter till kassan.

Hur att hitta en ny lägenhet på craigslist.
Hur att hitta en ny lägenhet på craigslist.

7. Svara på e-annonser i din prioritet tidigast, för att schemalägga en fastighet besöka och registrera ditt intresse.

Du kan prenumerera på sök-baserade RSS-flöden för att se nya lägenheten listor som reklamen läggs. Med denna metod kommer du att få ett e-postmeddelande när Craigslist webbplats får en lägenhet eller fastighet inlägg som innehåller specifika sökord objekt du registrerat.

Ett. Logga in på craigslist.org tills du kommer till den specifika platsen eller området närmast önskad plats.

2. Klicka på "bostäder" kategorin och fyll i de specifika sökord som du vill söka liknande: Lägenhet, antal sovrum, hyra, grannskap, gemenskap och andra specifika punkter för att begränsa din sökning.

Tre. Välj från online rullgardinsmenyn "apt / housing for rent" och kontrollera din preferens som "har bilden".

4. Gå till sidan botten och klicka på den gula "RSS"-knappen. Genom att klicka på "RSS"-knappen kan du lägga till Craigslist i din RSS-läsare.

Om du inte har en läsare, kan du använda Google Reader eller prova Bloglines. Om du har en iPhone eller Blackberry, kan du enkelt ladda ner en applikation till din läsare.

Fem. Om du vill ha en större chans att hitta en lägenhet, prenumerera på fler flöden.

Gör det till en rutin att regelbundet kontrollera om inläggen flera gånger på en dag medan du är på en sökning för att bli uppmärksammad på nya alternativ.