O2e

Hur att förbättra och ändra storlek på en bild för craigslist

Craigslist är helt fenomenal

Craigslist är helt fenomenal. Det förde sälja på nätet i högre höjder. I själva verket, under det första kvartalet 2009, höjden sin sekretessbelagda reklam och slog rekord. Det verkade som alla hoppade i tåget.

Självklart

Självklart, om du inte vill missa chansen, sälja något på Craigslist. Du kan förbättra din framgång genom att publicera tydliga och foton. Glöm inte att storleken på dina foton frågor. Här är några riktlinjer för hur du kan förbättra och ändra storlek på dina bilder för Craigslist:

Hur att förbättra och ändra storlek på en bild för craigslist. Bli mer bekant med craigslist exklusiva content management system.
Hur att förbättra och ändra storlek på en bild för craigslist. Bli mer bekant med craigslist exklusiva content management system.

  • Bli mer bekant med Craigslist exklusiva content management system. Observera att Craigslist tillåter dig att ladda upp maximalt fyra bilder. Varje foto kan vara i 300 x 225 pixlar.
  • Dina fyra bilder är placerade till höger nedan under din annons. Observera att de är mycket mindre jämfört med en på vänster. Genom att utforska Craigslist: s content management system, kan du omarbeta dramatiskt dina bilder. Du kan ha större och mer optimerat. Tänk dig att ha alla dina bilder i 400 x 800 pixlar!
  • Foton säger mer än tusen ord. Om du inte har öga för fotografi, lära sig några tekniker. Ditt mål är att fånga stora digitala bilder av din "punkt" till salu. Kort sagt, är det inte riktigt kommer att hjälpa om du bara knäppa din digitalkamera. Du behöver veta om sammansättning. Se till att när du pekar och klickar din digitalkamera, du kommer att fånga något bedövning eller iögonfallande. Du kan besöka www.dummies.com. Upptäck vad trick kommer att arbeta för en nybörjare som du.
  • Upptäck foto magi. Kolla om din digitalkamera levereras med verktyg fotoförbättring. Generellt är en digitalkamera förpackade med fotoöverföring programvara. Du kan leksak dina bilder "kontrast och ljusstyrka. Eller kan du ändra storlek eller beskära dem som du vill.
  • Men om du redan är mer erfaren, öga för avancerad mjukvara. Du har massor av alternativ och du kan även hitta det bästa där ute - gratis. En av de mycket rekommenderade program är Picasa. Det fungerar bra för PC, Mac eller Linux.
  • Ändra färg och ändra storlek på dina bilder. Här är ett enkelt trick. Börja förbättring och ändra storlek genom att beskära dina bilder. Efter det, justera dem att bli 800 pixlar i bredd. Du kan lita på Craigslist: s verktyg för att optimera dina foton automatiskt eller manuellt. En praktisk teknik eller inställningen är att maximera dina bilder, så att de kan ockupera skärmytan - 1024 x 768. Lämna lite vitt utrymme att omge dem så att du enkelt kan förbättra din annons övergripande läsbarhet.

Är öppna datorn 24/7

Är öppna datorn 24/7? Har du en fast eller statisk IP-adress? Om du inte uppfyller dessa två krav, är det bästa att leta efter gratis hosting. Gratis webbhotell tillåter dina bilder ses hela tiden. Dina foton får specifika adresser. Dessa länkar ger Craigslist att komma åt dina bilder när som helst, omedelbart. Med denna inställning är dina nya förbättras och storlek foton kommer säkert att vara märkt av Internet surfare världen över. Allt du behöver göra är att vänta på rätt köpare. Följ dessa steg om du vill skicka dina nya Craigslist annonser.