O2e

Hur att besegra en myspace missbruk

Tycker du själv kontrollera din MySpace-sida varje timme, eller ens varje tjugo minuter? MySpace kan vara bra för sociala nätverk, men också kan bli beroendeframkallande och isolering. Du kan träffa främlingar på nätet eller chatta med dina vänner så det verkar som om du blir sällskaplig men du kanske också att märka att du förlorar riktiga vänner. Om din MySpace användning är att tappa greppet och att du vill avsluta ditt missbruk, följ dessa anvisningar.

  1. Börja med en enda dag paus. Om du inte är säker på att du har ett problem, men du utvecklar ett bekymmer, försöka ta en paus. Stäng av MySpace och datorn sedan inte tillbaka under tjugofyra timmar. Om du är smärtade eller panik på grund av indragning, är det dags att erkänna att du har ett problem och gå vidare till steg två.
  2. Ärligt erkänna ditt problem. Detta är det svåraste steget i processen. Erkänn ditt problem då besluta att göra något åt ​​det så att du kan besegra sitt missbruk. Tipsa och skriva ner upptagande så att du inte kan undvika det senare när du är frestad att återvända till MySpace.
  3. Stäng av e-postmeddelanden. Om du har e-postmeddelanden inrättat att meddela dig om meddelanden från vänner på MySpace, stäng av dem. Detta kommer att ta bort den ständiga påminnelsen och frestelsen att kolla din sida eller dina vänners sidor för att se vad som händer.
  4. Meddela ditt beslut för att undvika myspace. Skicka ett meddelande på din MySpace-sida för att låta dina vänner veta att du tar en paus. Om du kan, låt dem veta att du försöker att sluta sitt missbruk och be om deras hjälp. Be vänner att gå med dig på dina sejourer ut ur huset.
  5. Ring vänner på telefonen. Få tillbaka kontakten med dina vänner. Börja göra telefonsamtal, inte skicka sms, så att du kan se vem som är runt och vad som är nytt. Var beredd på att dina vänner kan ha egna MySpace missbruk och föredrar att inte prata i telefon. Låt dem veta att du försöker att komma ifrån ditt missbruk och be om deras hjälp.
  6. Städa upp din sida. Om MySpace fortfarande dra dig tillbaka in i sina klor, kan du behöva göra det mindre tilltalande. Ta bort musik och foton från din sida. Bli av med något som gör att du vill spendera tid på webbplatsen. Skapa en vanlig sida kommer också avskräcka dina vänner från att besöka som kommer att göra det ännu mindre lockande för dig.
  7. Ut ur huset. Det är lättare att kliva bort från MySpace om du är borta från datorn. Lämna hemmet och gå till köpcentret, se en film eller ta en promenad. Gör något som tar dig ut ur huset och om möjligt får du och dina vänner tillsammans personligen.

Hur att besegra en myspace missbruk. Börja med en enda dag paus.
Hur att besegra en myspace missbruk. Börja med en enda dag paus.

Du kan besegra en MySpace missbruk. Med lite tålamod och lite aktivt avstånd, kan du bryta vanan. När du gör att du kan även få dina vänner att följa i dina fotspår.