O2e

Hur att återhämta NTFS - filer

New Technology File System eller NTFS är ett filsystem som används av Microsoft för avancerad disk formatering. Den har fördelar jämfört med äldre filsystem som dataräddning. Så om du förlorat NTFS-filer, är det möjligt att återvinna dem. Måste dock ett geni för att manuellt återställa förlorade NTFS-filer. Det är därför det enklaste alternativet för en genomsnittlig person är att använda särskild programvara för att återställa NTFS-filer. Nedan finns guider att följa för att

 • Använd inte datorn på något sätt. Försök aldrig att använda datorn på något sätt, även öppna eller stänga filer, när du har insett att det går förlorade NTFS-filer. Använd en separat dator för att leta efter en fil återhämtning program. Förlorade filer är inte riktigt försvinner förrän de är över. Dator processer skapar och raderar data som kan skriva över NTFS-filer. Det kommer att vara omöjligt att återkräva överskrivna filer.
 • Välj ett program för att återställa NTFS-filer. Det finns olika applikationer där ute och var och en av dessa har unika egenskaper. Det finns program som kan fungera endast till externa enheter, kan en del arbete med interna enheter, och vissa är mer flexibla. Andra program stöder endast specifika operativsystem och alla dessa har sina systemkrav. Se till att du ska välja kompatibel återvinning programvara med datorn och behov. Nedan följer några NTFS återvinning program som du kan tänka på:
    • DiskInternals Uneraser . Förutom att återhämta NTFS-filer, kan denna ansökan även användas för FAT, FAT32, exFAT och HFS-filsystem. Det återvinner filer från alla lagringsmedia och kan ställas in för att exportera den återskapade filer till CD, FTP eller virtuella diskar. Använd detta för Microsoft Windows 7, Microsoft Windows XP och Microsoft Windows 2000 till 2008. Detta är en betald ansökan, men kan prövas kostnadsfritt.
    • Smart NTFS Recovery . Denna ansökan liknar DiskInternals Uneraser. Den enda skillnaden är att detta stödjer alla Windows-operativsystem som använder NTFS-filsystemet. Det kan också återhämta sig från alla typer av media lagringsenhet som USB-enheter, Memory Stick, Multimedia Card, PC Card och hårddiskar. Filer som kan återvinnas med denna ansökan omfattar MS Office-filer, zip-filer, MP3 och foton.
    • DiskInternals NTFS återhämtning . Detta program fungerar särskilt för NTFS, NTFS4, och NTFS5 filsystem. Den har de grundläggande funktionerna i andra former av återvinning program bara att det fungerar specifikt för dessa filer system. Du kan också prova det gratis och om du är nöjd eller om du fortfarande behöver det, kan du köpa programmet.
 • Ladda ner och installera den valda NTFS återhämtning ansökan. De tre alternativen ovan är endast exempel på de många liknande program där ute. Ladda ner din valda programmet och sedan installera den. Använd den på uppdrag av den produkt skapare och du kommer att vara på väg att återhämta din dyrbara NTFS-filer.
 • Söka hjälp från professionella tekniker. Om ansökan inte återställa NTFS-filer, överväga att söka hjälp från en fil återhämtning tjänst. Det finns online-tjänster som liknar detta. Lokala dator reparation butiker erbjuder även denna typ av tjänst. Det här är din sista hoppet att få tillbaka dem NTFS-filer.


Det finns hopp för att återställa viktiga NTFS-filer

Hur att återhämta NTFS - filer. Använd inte datorn på något sätt.
Hur att återhämta NTFS - filer. Använd inte datorn på något sätt.

Det finns hopp för att återställa viktiga NTFS-filer. Däremot kan du uppleva gör allt men ändå förgäves. I så fall finns det inget bättre att göra än att gå vidare. Lär av din lektion och starta vana att spara säkerhetskopior av dina viktiga filer. Det innebär ansträngning men åtminstone är det inte så svårt som att gå igenom alla krångel med att försöka få dem tillbaka.