O2e

Hur alphabetize en adressbok i Juno

Att bli bekant med ett nytt program kan vara ett besvär

Att bli bekant med ett nytt program kan vara jobbigt. Lyckligtvis, om du just har börjat använda det nya programmet Juno finns det en guide som hjälper dig genom processen att bli bekant med programmet. I den här guiden kommer jag att lära dig det enkla sättet att alphabetize en adressbok i Juno. Det är ett enkelt och ett komplicerat sätt att alphabetize en e-postadress bok och jag kommer att lära de mest enkla och enkelt sätt att alphabetize e-adressboken.

Det första steget i alphabetize en e-postadress bok är att vara säker på att du är uppdaterad med den senaste ankomsten av Juno. Du kan ladda ner Juno ansökan på ett antal webbplatser. När du har laddat ner det senaste tillskottet du vill stänga programmet och starta om det. Detta kommer att möjliggöra för det nya programmet ska börja gälla och sedan kan du gå vidare till att försöka alphabetize e-adressboken.

Du kommer att vilja öppna adressboken upp

Hur alphabetize en adressbok i Juno. Att bli bekant med ett nytt program kan vara ett besvär.
Hur alphabetize en adressbok i Juno. Att bli bekant med ett nytt program kan vara ett besvär.

Du kommer att vilja öppna adressboken upp. När du har öppnat den adressbok som du kommer att vilja hitta den kolumn som du vill ställa in genom alphabetize. One du har klickat på den kolumnrubrik som du vill alphabetize du kommer då att se en lista alphabetize från A till Ö.

Detta är bra när du skapar och använder en massa e-postlista som du vill alphabetize i din adressbok. Du kan skapa en adressbok att innehålla något annat än personliga uppgifter såsom vänner och familj och sedan kan du skapa en helt egen bok e-postadress som innehåller idel relationer jobb. Att alphabetize den personliga listan kommer du helt enkelt öppna personliga bok e-postadress och klicka sedan på namnet huvudet och titta på det alphabetize på några sekunder. Du kommer då att fortsätta på ner linjen med varje kontakt e-postadress bok.

På samma sätt som du just alfabetiseras du adressbok från A till Z kan göras på exakt samma sätt i omvänd. Detta skulle vara bra när man söker efter en e-postadress att efternamnet slutar i ett brev som är i slutet av alfabetet. Detta gör det en enkel process och en gång gjort bara en gång kommer du att förstå och kunna göra det snabbare nästa gång. Det är egentligen bara så enkelt.

Du kommer att vilja öppna adressboken upp.
Du kommer att vilja öppna adressboken upp.

Detta är något som fungerar bra när du skapar flera böcker e-postadress. Du kan skapa och organisera en adressbok mycket enklare och gör att hålla upp med arbete mycket enklare än tidigare. Du kommer alltid vill hänga med den nya versionen av programvaran som du använder för att förse dig med de bästa aktuell information och bästa möjliga alternativ när det gäller vad programmet kan göra. När du har installerat det nya programmet kommer du helt enkelt bara använda samma ikon som du använde innan installationen.