O2e

Hur airbrush bilder i photoshop

Photoshop gör det lätt för oss att redigera bilder för att förbättra en persons ansiktsdrag. Följande är en enkel guide om hur man utför denna uppgift.

Ett. Starta Adobe Photoshop och dra upp den bild du vill airbrush.

Om möjligt bör fotot vara av god upplösning.

2. Skapa en dubblett skikt av fotot.

På tangentbordet

Hur airbrush bilder i photoshop. På tangentbordet.
Hur airbrush bilder i photoshop. På tangentbordet.

På tangentbordet, tryck på "Ctrl" och "J" samtidigt för att skapa en kopia av fotot. Nästa, tryck på "Ctrl" och "G" att sätta dubbletter i ett lager grupp. Döp denna dubbla skikt som "Airbrush" för att göra det lättare för dig att urskilja vad lagret är det. Tryck på "Ctrl" och "J" för att skapa ett annat lagrar och namnge det "Blur".

Tre. Använd "Blemish Removal" tekniken.

Se till att klicka på airbrush lagret sedan börja eliminera varje ofullkomlighet eller skavank på bilden med "Clone Stamp". Den klon stämpel, som namnet antyder, duplicerar en del av mönstret. Detta åstadkoms genom att trycka på "Alt"-tangenten på tangentbordet och använda musen, välja en del av ditt foto. När du gör detta, kommer klonen stämpeln gör att du kan utnyttja detta mönster så att du kan täcka oönskade fläckar på fotot med den delen. Var noga med att använda klon stämpeln endast på små områden för att säkerställa att den döljer du gjorde är tillräckligt effektiv.

Dessa linjer skratta brukar linjer. Hit "Bild" följt av "Använd bild".
Dessa linjer skratta brukar linjer. Hit "Bild" följt av "Använd bild".

Du kan också anställa användningen av "Spot Healing Tool" bortsett från "Clone Stamp" i dölja fläckar på fotot.

Tre. Använd "Color Picker" verktyg för att utjämna en del av de linjer som visar upp på bild.

Dessa linjer skratta brukar linjer

Dessa linjer skratta brukar linjer, rynkor i pannan eller linjer hittats under ögonen. Välj en blekare färg bredvid det område du är på väg att utjämna. Lätt airbrush över dessa linjer för att dölja dem.

4. Sudda fotot för att skapa intrycket av slät foto konsistens.

Se till att klicka på oskärpa lagret och sedan fortsätta använda filtret kallas "Gaussisk oskärpa" för att utföra denna uppgift. En annan oskärpa du kan använda är "Surface Blur", som gör exakt samma sak som gaussisk oskärpa förutom att det bevarar ledande funktioner i den del som du suddighet.

Fem. Lägg till "brus"-filter för att blanda lagren och se till att fotot inte ger bort känslan av ett "shoppade" foto.

Sätt en siffra bredvid Belopp procentsats för buller Photoshop kommer att sätta på detta lager. Och sedan under "Distribution" se till att markera alternativknappen bredvid "uniform" och sedan placera en bock bredvid "Monokrom".

6. Slå ihop skikten.

Hit "Bild" följt av "Använd bild"

Hit "Bild" följt av "Använd bild". Välj "temp.psd" bredvid Source, "sammanslagna" bredvid Layer, "Red" bredvid kanalen, "Multiplicera" bredvid Blandning och input "100" i rutan bredvid Opacitet procent. När du har konfigurerat inställningarna ovan, trycker du på "OK"-knappen och du är klar airbrushing bilden.

Spela med lager och inställningarna själv och se vad som passar det mesta med det foto som du redigerar. Vara innovativa och inte vara rädd för att experimentera med Photoshop.