O2e

Gratis bakgrundsmusik för PowerPoint: nedladdning och musik konvertering

Om du bara letar efter ett sätt att snabbt slå upp bildspelet kan du göra det mer intressant genom att lägga till bakgrundsmusik som matchar ditt ämne. Bakgrundsmusik kan hittas och laddas ner gratis på Internet och enkelt in i din presentation. Så här hittar de resurser du behöver för att göra ditt bildspel sticker ut:

Gratis bakgrundsmusik för powerpoint: nedladdning och musik konvertering. Se till att filen stöds.
Gratis bakgrundsmusik för powerpoint: nedladdning och musik konvertering. Se till att filen stöds.

  1. Se till att filen stöds. PowerPoint stöder endast vissa ljudklipp format som. MID (MIDI),. AIFF och. MP3. Vissa format kräver speciella spelare och inställningar så se till att du har rätt spelare för den musik du vill spela. Du har också möjlighet att konvertera filer till en fil som stöds. När du hämtar val bakgrundsmusik, se till att de passar en av dessa format eller om du vet att du kommer att kunna konvertera filen.
  2. Bestäm vad musikstil du behöver. Innan du ens börja söka, måste du bestämma vilken typ av musik du vill spela under presentationen. Om detta är en rolig, avslappnad presentation, så vad som helst kommer att göra. Om det är mer professionellt, kan du välja generiska musik och se till att urvalet inte är kränkande. Om du kommer att tala under presentationen, bör volymen justeras i enlighet därmed. I allmänhet, mjuk musik som loopar är ett bra val.
  3. Besök en webbplats som har fri nedladdning av musik. Det finns flera webbplatser där ute som låter dig ladda ner bakgrundsmusik speciellt för PowerPoint-presentationer. Brainybetty och Royaltyfreemusic är två av dem. Du kan också utföra en enkel sökning på Internet för att hitta fler webbplatser.
  4. Använd det du redan har. Innan du går söker efter ny musik, inte förbise det faktum att du kanske redan har massor av skivor och MP3-filer. De flesta lokala bibliotek har också CD-skivor kan du kolla gratis. Du måste konvertera dina CD till en spelbar format så det kommer att spela i din presentation. Mymusicinc kan göra detta åt dig. Det är viktigt att notera att du måste ha upphovsrättsinnehavarens tillstånd innan du använder musiken.
  5. Sätt in ny musik. När du har hittat och hämtat din favorit val måste det sättas in i din presentation. Detta är mycket enkelt att göra: Bara att gå till "Infoga", "Filmer och ljud" och sedan "Ljud" från Arkiv-menyn. Välj sparad musikfil och det kommer att placeras i din presentation. Du kan använda inställningarna för att ställa in volymen på just den nivå som du vill ha det.

Nu vet du dina alternativ

Nu vet du dina alternativ. Du kan enkelt ladda ner musik på nätet, eller ändra formatet på musik du redan äger. När du har hittat rätt ljud till din PowerPoint-presentation kan du ge din publik med en spännande och spännande show.