O2e

Anta virtuella husdjur

Har du inte tid att gå ut med hunden

Har du inte tid att gå ut med hunden? För upptagen för att ge ett husdjur den vård och omsorg som de behöver eller helt enkelt inte har utrymme för att fullblod som du alltid har velat? Så frukta inte, kan du anta ett virtuellt husdjur och få allt det roliga utan krångel! Från realistiska virtuella valpar till en värld av fantasi husdjur, kan du anta virtuella husdjur på nätet och ha lite kul när du ansluter med andra virtuella djurägare allt från bekvämligheten av din dator och du behöver inte ens ett koppel!

Du kan anta virtuella husdjur på nätet väldigt lätt genom att helt enkelt välja vilken typ av husdjur som du vill ha och fylla i ett enkelt formulär med dina kontaktuppgifter och användarinformation. De flesta webbplatser som tillåter dig att anta virtuella husdjur kommer också att ha några anpassningsmöjligheter tillgängliga såsom färg och kön. Då behöver du bara tänka på ett bra namn för din nya vän och innan du vet att du är den stolta ägaren till en helt ny virtuella husdjur!

Beroende på var du väljer att anta virtuella husdjur från

Beroende på var du väljer att anta virtuella husdjur från, det finns en mängd aktiviteter som du kan göra för att lära känna din nya vän och visa dem. Kasta bollen runt med en ny valp, mata dina fiskar, eller ta din nya bepansrade fantasy husdjur in på arenan för att konkurrera med andra. Äga ett virtuellt husdjur kan vara ett stort äventyr, men varnas, precis som andning husdjur, kommer många av dina virtuella husdjur vill ha uppmärksamhet och mat till! Så vara en ansvarsfull virtuella husdjur ägare och lär dig vad ditt djur behöver och hur man tar hand om honom eller henne bäst.

Så där antar du ett virtuellt husdjur? Här är en kort lista över några stora val som kan hjälpa dig att hitta din perfekta nya husdjur: Neopets detta är en av de mer anmärkningsvärda samhällen för virtuell fantasy husdjur med en stor och mycket aktiva samhälle. Andra platser där du kan anta virtuella husdjur på nätet med en liknande typ av gemenskap och fokus inkluderar: Marapets och Pet nebulosa

Anta virtuella husdjur. Har du inte tid att gå ut med hunden.
Anta virtuella husdjur. Har du inte tid att gå ut med hunden.

Om du letar efter något lite mer realistiskt och pet orienterade ge Foo husdjur ett försök. Du behöver Flash för att spela men dessa bedårande valpar och kattungar är mycket realistiskt, glöm bara inte att mata dem! Kolla in deras "skydd" för att anta virtuella husdjur gratis. Andra bra alternativ inkluderar Horseland , Fishland , och adoptera mig .