O2e

Affiliate program förfarande

Hur man gör vinster genom affiliate-program åtkomst. Hur fungerar det

Affiliate program är avsedda för att hantera ett program affiliate marknadsföring. Affiliate program är ett av de mest effektiva sätt att driva trafik till vår webbplats och samtidigt belöna våra medlemsförbund för deras deltagande. Affiliate program är ofta som Associate Program, intäktsdelning, vinstdelning, eller Program Partner.

Deltagandet sker på två olika sätt.

Vi erbjuder våra affiliates med en speciell länk till vår sajt, oavsett om det är en text länk eller bild eller ens en bild av vår produkt. Den affiliate visar vår länk på deras webbplats och sedan vi luta oss tillbaka och titta på besökarna börja resa till vår webbplats. Vi belönar då våra medlemsförbund för att skicka trafik vår väg. Affiliate spårning kommer att öka våra hemsidor trafikvolymen öka försäljningen. Vi kan belöna våra affiliates på en per försäljning, per klick eller per lead basis. Vi kan även anpassa kommissionens tidsplan för enskilda medlemsförbund.

Affiliate program förfarande.
Affiliate program förfarande.

Tänk om vi jobbar som affiliates till andra kunder, sedan samma funkar för oss också. Betydelse ... Vi underlättar våra kunder genom att behålla sina särskilda länkar, bilder, textlänkar eller ens en bild av sin produkt på vår hemsida. När en användare bläddrar vår webbplats och träder i kundens webbplats för att köpa eller surfar, får vi betalt av vår kund. Det finns två typer av affiliate betalningar i affiliate process.

Jag tier och II tier provisioner. I jag tier, får vi betalt av affiliate webbplats ägaren om en användare går in på webbsidan via vår hemsida. Om användaren i det senare skede skyltar upp i affiliate programmet hemsida, då vi får betalt baserat på överenskomna villkor och bestämmelser mellan bolagen.


Affiliate program förfarande.
Affiliate program förfarande.

De olika stegen i affiliate-program är som följer.

  • Affiliate förenar vårt affiliate program genom sign-up sidan.
  • Affiliate loggar in på medlemssidan, erhåller koden för banners, textlänkar, produktbilder, etc. för att länka till vår webbplats. Dessa särskilda länkar identifiera affiliate webbplats med ett affiliate ID.
  • Visitor X klickar vidare från vår hemsida till extern kunds affiliate webbplats.
  • Visitor X gör ett inköp från nätbutiken (affiliate webbplats).
  • Administratören underrättas om försäljningen via e-post, till klickar på länken acceptera försäljning och affiliate automatiskt underrättas om sin försäljning via e-post.
  • Utbetalning av del X% beloppet görs till oss av webbplatsen affiliate program myndigheter beroende på typen av kommissionens beslut mellan de två parterna.

Tänk om vår webbplats besöks via en extern klient hemsida, där vår banner / länk / bild / bild / text är placerad, då Detsamma gäller för oss.